Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

ANRE a modificat licenţa CE Oltenia pentru eliminarea anumitor capacităţi de producţie

M.G.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

ANRE a modificat licenţa CE Oltenia pentru eliminarea anumitor capacităţi de producţie

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat, în şedinţa de ieri a Comitetului de reglementare, solicitarea Complexului Energetic Oltenia (CEO) de modificare a licenţei pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice şi termice în cogenerare pe care aces-ta o deţine, se arată într-un comunicat al instituţiei.

În informarea transmisă se menţionează: "Comitetul de reglementare al ANRE a luat în discuţie şi a aprobat solicitarea societăţii Complexul Energetic Oltenia de modificare a Licenţei nr. 1085 pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice şi termice în cogenerare pe care aceasta o deţine. Modificarea licenţei este necesară având în vedere că blocurile G1 şi G2 din CET Brăila, care aparţin Sucursalei Electrocentralei Chişcani şi care au o putere electrică instalată de 227 MW, respectiv de 210 MW şi o putere termică instalată de 58 MW fiecare, au fost declarate în stare de indisponibilitate de lungă durată".

ANRE reaminteşte faptul că efectuează o analiză a capacităţilor de producere existente în vederea identificării diferenţelor dintre puterea instalată şi cea disponibilă, pentru o evaluare cât mai corectă a capacităţilor de producere a energiei electrice.

Luni, Dumitru Chiriţă, preşedintele ANRE, a declarat în cadrul unei conferinţe, potrivit Agerpres: "Informam cu altă ocazie că ANRE va declanşa, acum pot să vă spun că am declanşat controale la toţi operatorii de producere a energiei electrice pentru a lămuri pe deplin care este puterea instalată şi disponibilă în România astfel încât să încurajăm investiţiile în capacităţi de producere. Deja avem producători care s-au oferit voluntar să-şi reducă licenţele şi în curând o să avem noi producători cărora noi o să le reducem licenţele pentru că au capacităţi care nu mai sunt demult disponibile".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie