ICT

ANRE: Transelectrica e obligată să elaboreze planul dezvoltării reţelei de transport pe 10 ani

E.D.
Companii #Energie / 02 iulie 2014

Compania Transelectrica (Simbol TEL) va trebui să elaboreze un plan pentru dezvoltarea reţelei de transport a electricităţii pe zece ani, în concordanţă cu evoluţia consumului şi cu importurile şi exporturile de energie, a decis astăzi Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE).

"Potrivit legii, operatorul de transport si de sistem are obligaţia de a elabora planuri de investiţii şi dezvoltare a reţelei electrice de transport pe 10 ani, în concordanţă cu stadiul actual şi evoluţia viitoare a consumului de energie şi a surselor, inclusiv importurile şi exporturile de energie", transmite ANRE.

Potrivit comunicatului remis redacţiei de către instituţie, planurile de dezvoltare conţin modalităţile de finanţare şi realizare a investiţiilor privind reţelele de transport, cu luarea în considerare şi a planurilor de amenajare şi sistematizare a teritoriului străbătut de acestea, în condiţiile respectării normelor de protecţie a mediului.

Potrivit datelor Transelectrica, investiţiile programate în intervalul 2014-2016 pentru dezvoltarea reţelei se ridică la 1,6 miliarde de lei.

Transelectrica este operatorul reţelelor naţionale de transport al electricităţii şi este controlat de stat, prin Secretariatul General al Guvernului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro