Revista BURSA Construcţiilor

Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat "Best Upscale Project'

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 20 noiembrie 2020

Ansamblul Luxuria Residence a fost desemnat "Best Upscale Project'

Luxuria Residence, proiect rezidenţial cu certificare BREEAM Excellent, a obţinut premiul "Best Upscale Residential Project' acordat de publicaţia de real estate "THE TIMES - Investing in Property", potrivit unui comunicat de presă.

Echipa editorială The Times - Investing in Property a premiat Impact pentru activitatea şi rezultatele obţinute în dezvoltarea Luxuria Residence, primul proiect al companiei care se adresează segmentului premium al pieţei rezidenţiale. Nominalizarea a fost făcută pe baza informaţiilor şi datelor colectate din piaţă, analizate şi evaluate de către un juriu independent, format din profesionişti cu experienţă în domeniul real estate, alături de membrii echipei editoriale The Times - Investing in Property. Evaluarea s-a efectuat în 2019, iar premiul urma să fie anunţat în cadrul Launch and Award Gala, însă în contextul pandemiei de coronavirus, înmânarea premiului a fost amânată.

Criteriile de selecţie analizate pe baza cărora s-a acordat premiul au fost calitatea construcţiei, eficienţa energetică, inovaţia şi conceptul de locuire cu facilităţi integrate.

Ansamblul Luxuria Residence ridică standardul de locuire prin includerea unei game variate de facilităţi dedicate rezidenţilor, pentru un stil de viaţă modern, occidental: 9.650 mp de spaţii verzi, inclusiv un parc propriu de 2.500 mp cu grădini japoneze şi mobilier urban, acces securizat, locuri de joacă, un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generaţie, servicii de concierge şi mentenanţă, lounge de business de 200 mp, precum şi spaţiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenţi fiind exclusiv subterane.

Construit pe un teren cu suprafaţă de 22.500 mp şi situat între Bulevardul Expoziţiei şi Strada Aviator Popişteanu, Luxuria Residence a fost demarat în anul 2018 şi se află în ultima fază de dezvoltare, care va fi livrată în prima jumătate a anului 2021. Ansamblul include 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri. Punctele de interes din proximitate acoperă nevoile oamenilor de business, dar şi ale familiilor: parcuri (5 min de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unităţi educaţionale, restaurante, cluburi şi centre de wellness, iar conectivitatea bună a locaţiei asigură acces facil în centrul oraşului, centre de business şi către aeroport, ceea ce diminuează timpul petrecut în trafic.

Datorită poziţionării în noul pol de business al capitalei, ansamblul prezintă un grad ridicat de interes, atât pentru investitori, care urmăresc obţinerea unor randamente investiţionale avantajoase, dar şi pentru clienţii finali care se află în căutarea unei locuinţe personale premium, cu termen de livrare scurt. În primele 9 luni ale acestui an, Luxuria a generat circa 40% din vânzările de locuinţe ale Impact, iar ritmul de contractare al apartamentelor este unul susţinut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro