ANUL FINANCIAR 2018-2019:GEZE România - afaceri în creştere cu 10%

V.V.
Companii #Construcţii /

Vlad Stanislav

Vlad Stanislav

GEZE România anunţă rezultate financiare de 4,4 milioane de euro pentru anul fiscal 2018-2019, în creştere cu 10% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Categoria sistemelor de uşi glisante automate înregistrează cea mai mare pondere în totalul afacerilor, urmate de segmentul uşilor rotative, care au avut cel mai mare progres datorită lansării noilor game de uşi rotative de mari dimensiuni.

Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România, a declarat: "Reuşitele de business din prezent se datorează creşterii segmentelor de office şi comercial, dar şi a consolidării parteneriatelor cu cei mai importanţi dezvoltatori din ţară, a profesionalismului cu care am tratat toate proiectele, indiferent de gradul de complexitate. Aceste aspecte ne întăresc poziţia de leadership şi trasează abordările viitoare, bazate pe consultanţă constantă pen-tru a atinge performanţe pe termen lung pentru toate părţile implicate în procesul de con-strucţie şi, ulterior, de exploatare a clădirilor".

Pentru anul financiar iulie 2019 - iulie 2020, compania are în plan consolidarea business-ului, asigurând astfel sustenabilitatea creşterilor atinse, extinderea depozitului pentru a putea acomoda nivelul operaţional în creştere, precum şi lărgirea echipei prin atragerea de noi membri.

"În continuare ne confruntăm cu dificultăţi şi provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forţei de muncă calificate, lipsa predictibilităţii economice pe termen me-diu, dar şi controlul sporadic şi învechit al autorităţilor care permit apariţia pe piaţă a uor produse şi soluţii neconforme, parţial reglementate şi comercializate la preţuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare", completează Vlad Stanislav.

Pentru anul financiar care tocmai a început, GEZE România va continua promovarea uşilor rotative de mari dimensiuni, iar în ceea ce priveşte gama uşilor glisante automate, va introduce un nou model GEZE ECdrive T2, succesorul celui mai bine vândut sistem din piaţă. Acest nou produs va avea îmbunătăţiri tehnice semnificative şi va oferi posibilitatea combinării cu noile profile cu izolare termică Gcprofile Therm, destinate uşilor glisante.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS