ANUL TRECUTEden Capital Development a vândut locuinţe în valoare de peste 90 milioane euro

G.U.
Companii #Construcţii / 26 ianuarie

Eden Capital Development a vândut locuinţe în valoare de peste 90 milioane euro

Eden Capital Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de proiecte rezidenţiale din Bucureşti, a vândut anul trecut în ansamblurile pe care le dezvoltă în Bucureşti, locuinţe în valoare de peste 90 de milioane de euro, media unei tranzacţii fiind de peste 120000 euro, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

"Evoluţia vânzărilor din 2021, într-o piaţă din ce în ce mai concurenţială, ne dă încredere că produsele pe care EDEN CAPITAL DEVELOPMENT le oferă sunt pe măsura aşteptărilor cumpărătorilor de rezidenţiale. Strategia noastră de a dezvolta progresiv, acordând astfel o atenţie deosebită calităţii locuinţelor din fiecare proiect în parte, ne-a ajutat să construim casele potrivite pentru momentul şi nevoile potrivite. În 2021 am început proiecte în valoare de circa 90 de milioane de euro, iar planurile pentru acest an vizează continuarea investiţiilor pe piaţa rezidenţială din Bucureşti, unde am devenit deja un reper din punct de vedere al calităţii locuinţelor pe care le construim", a declarat Elena Dumitrache, reprezentantul Eden Capital Development.

Locuinţele vândute în 2021 fac parte din ansamblurile Cortina North, Cortina Academy, Delta City şi Cortina126.

Pentru două dintre aceste proiecte, respectiv Cortina North, o investiţie de peste 60 milioane de euro doar in prima faza de constructie, şi Cortina126, care în final va presupune costuri de dezvoltare care vor depăşi 25 de milioane de euro, lucrările de construcţie au început în 2021.

De asemenea, Eden Capital Development a reuşit să finalizeze în 2021 ansamblul rezidenţial Delta City, pentru care a început semnarea contractelor de vânzare-cumpărare. Delta City este o investitie preluată de EDEN CAPITAL DEVELOPMENT de la un alt dezvoltator, proiect pe care compania a reuşit să îl transforme într-un succes imobiliar.

În ceea ce priveşte planurile pentru 2022, Eden Capital Development îşi propune finalizarea şi livrarea fazei 1 din Cortina North şi continuarea lucrăilor la faza a 2-a proiectului, ridicarea structurii şi realizarea într-un ritm susţinut a construcţiei Cortina126, precum şi începerea unui nou proiect de amploare amplasat în zona Iancu Nicolae din Capitală.

"Într-un context în care piaţa se confruntă cu dificultăţi legate de disponibilitatea forţei de muncă, de creşterea preţurilor materialelor de construcţii, de stocurile furnizorilor sau de contextul politic european, pentru noi există o serie de oportunităţi. Ne propunem astfel să diversificăm paleta de concepte pe care le aducem pe piaţa rezidenţială şi să începem încă 2-3 şantiere pe terenurile pe care le deţinem deja în portofoliu. Dorinţa noastră este să venim cu proiecte inovatoare, care să ofere facilităţi suplimentare faţă de ansamblurile pe care le avem deja în portofoliu", a adăugat Elena Dumitrache, reprezentantul Eden Capital Development.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro