Abonament gratuit

Apele Române monitorizează în continuare râurile aflate sub avertizare

G.U.
Miscellanea /

Apele Române monitorizează în continuare râurile aflate sub avertizare

Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) informează că monitorizează în continuare râurile aflate sub avertizare, în condiţiile în care hidrologii menţin codurile portocaliu şi galben de inundaţii, potrivit Agerpres.

"Echipele Apelor Române sunt în continuare pe teren şi închid breşele la lucrări, acolo unde este posibil. În continuare, se acorda sprijin autorităţilor locale pentru refacerea zonelor afectate. Specialiştii inventariază pagubele produse de inundaţii. Manevrele la lucrările hidrotehnice au fost executate cu respectarea regulamentelor de exploatare. Echipele Apelor Române tranzitează in condiţii de siguranţă viiturile formate prin propagare în aval" se arată într-un mesaj publicat astăzi pe pagina de Facebook a ANAR.

Anterior, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a ridicat codurile roşii de pe râurile Prut, Timiş şi Jiu instituite zilele trecute. În schimb, hidrologii au anunţat că se menţin codurile portocaliu şi galben, pana luni la ora 24.00.

Administraţia Naţională "Apele Române" va reveni cu informaţii suplimentare, în funcţie de evoluţia evenimentelor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cercetare, proiecte cu canale de refulare, înmagazinare pt. Secetă nimic ???

    In mod normal, daca te ocupi de sistemul hidrografic, daca cureți anual albiile râurilor, daca faci amenajări, daca faci dragări de albie pe Dunăre, dacă umpli canalele de irigații, daca gestionezi apa din lacurile de acumulare, etc, n-ar trebui sa fie probleme cu inundațiile.

    La români, nu se întâmplă mai nimic din toate astea. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie