Arabesque a investit 10 milioane de euro în Piteşti

Ioana Dogaru
Companii #Construcţii /

Arabesque cel mai mare furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, a lansat la Pitesti cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9,000 mp. Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

"Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă", a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Magazinul Arabesque din Piteşti, este amenajat astfel ca toţi clienţii să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri şi, bineînţeles, să primească suport specializat datorită experienţei de peste 20 de ani în care ARABESQUE a furnizat materiale şi servicii către marii constructori din România.

Arabesque pune la dispoziţia tuturor celor care construiesc sau reamenajează materiale de construcţii, finisaje, instalaţii, electrice, gresie, faianţă, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate.

Clienţii vor putea alege din peste 25.000 de produse şi vor beneficia de transport gratuit al mărfii atat in Pitesti cât şi în localităţile limitrofe.

Cu peste 1000 de autoutilitare la nivel naţional, parcul auto ARABESQUE asigură acoperire naţională şi operativitate la transportul şi descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

"Ofertele Arabesque au fost gândite să asigure sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricărui tip de investiţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative, practic datorita preturilor , stocurilor si transportului gratuit putem fi prima optiune pentru toti cei care au renovari sau un proiect de realizat ", afirmă Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Arabesque Piteşti este cel de-al 19-lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România.

Fondată în 1994, în Galaţi, Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina, Bulgaria şi Republica Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro