Avansări în PricewaterhouseCoopers

Ziarul BURSA #Companii / 1 iulie 2004

După o perioadă de 13 ani petrecuţi în fruntea firmei PricewaterhouseCoopers din România, Jean-Pierre Vigroux, a acceptat să fie primul Senior Partner pentru PricewaterhouseCoopers Europa de Sud - Est, o responsabilitate care acoperă Bulgaria, Serbia & Muntenegru, Macedonia, Kosovo, Albania şi Bosnia, inclusiv Republica Srbska, cu începere de la 1 iulie 2004. El va avea sediul la Sofia.

Începînd cu aceeaşi dată, în poziţia de Territorial Senior Partner al PricewaterhouseCoopers România a fost numit Vasile Iuga, Partner, şef al departamentului de audit şi consultanţă pentru afaceri. Vasile Iuga lucrează în firmă încă din 1991.

David Trow, Partner în departamentul de audit şi consultanţă pentru afaceri al PricewaterhouseCoopers România în perioada 2000 - 2004, a fost numit, cu începere de la 1 iulie, ca Territorial Senior Partner pentru Serbia. El va continua să supervizeze biroul din Timişoara şi grupul tehnic al fimei din România. În locul lui va veni pe poziţia de Partner la firma din România David Fuller, care a activat pînă acum la PricewaterhouseCoopers Varşovia.

Au fost promovaţi Mihaela Mitroi în funcţia de Partner în departamentul de consultanţă fiscală şi Alexandru Lupea în funcţia de Partner în departamentul de audit şi consultanţă pentru afaceri.

PricewaterhouseCoopers are peste 120.000 de angajaţi în 139 de ţări.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9221
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5466
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8998
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6028
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5779

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro