AVBS CREDIT:În primăvara anului 2021, obiectivele românilor vor accelera numărul de credite bancare cu până la 50% faţă de anul precedent

S.B.
Bănci-Asigurări / 20 aprilie

În primăvara anului 2021, obiectivele românilor vor accelera numărul de credite bancare cu până la 50% faţă de anul precedent

AVBS Credit, companie din domeniul brokerajului bancar, estimează că activitatea de creditare din acest an va fi influenţată de digitalizare şi de automatizarea proceselor, precum şi de nevoia românilor de a locui şi munci în imobile mai spaţioase. Astfel, pe parcursul anului în curs, brokerii de credite vor intermedia credite cu 50% mai mult decât în 2020.

Venirea primăverii reprezintă pentru români o perioadă propice pentru demararea de proiecte importante: îşi cumpără locuinţe noi, reamenajează imobilele, construiesc şi îşi îmbunătăţesc calitatea vieţii şi a mediului în care locuiesc şi muncesc în plină pandemie. Specialiştii din domeniul financiar-bancar estimează că în 2021, românii din mediul urban vor solicita împrumuturi de la bănci prin intermediul brokerilor de credite, în special pentru locuinţe, într-un număr mai mare cu aproximativ 50% decât în 2020.

"Românii cu venituri medii şi mari care au în plan să acceseze împrumuturi prin intermediul brokerilor de credite bancare preferă să investească în renovarea, îmbunătăţirea şi modernizarea locuinţelor, pentru această primăvară. Odată cu venirea noului sezon, românii îşi demarează proiectele: îşi cumpără case sau le renovează, îşi schimbă maşinile, fac lucruri importante şi măreţe", declară Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Conform estimărilor AVBS Credit, primăvara anului 2021 sporeşte activitatea de achiziţie şi renovare a locuinţelor şi, până la sfârşitul anului, va accelera numărul de credite ipotecare contractate prin intermediul brokerilor de credite cu până la 50% faţă de anul precedent. Există posibilitatea ca brokerii de credite din România să intermedieze credite ipotecare în valoare de aproximativ 900 milioane EURO în 2021. Ca principală tendinţă a comportamentului, pe parcursul anului 2021, reprezentanţii AVBS Credit afirmă că peste 80% dintre românii care vor alege produse de creditare prin intermediul unui broker de credite, vor prefera creditele ipotecare.

Cu ocazia venirii noului sezon, reprezentanţii companiei AVBS Credit precizează că valoarea medie a unui credit ipotecar accesat în întreaga ţară prin intermediul unui broker de credite, se va situa în jurul valorii de 59.000-65.000 de euro şi va fi destinat unor proiecte complexe, de pildă, pentru achiziţia unui imobil.

Opinia Cititorului ( 1 )

 1. Mai nu mai mintiti!

  Au cazut vanzarile! 

  Cand delta sare pe trend in cotatii preturi vanzarile si randamentele reale se prabusesc la o distanta de cateva trimestre. 

  Va fi destinat unor proiecte complexe :))):)))) de pilda achizitia unui imobil. 

  Da foarte complexa treaba! 

  Extrem de complexa! 

  In aceasta bula se rezolva in 2 saptamani totul! 

  In depresia trecuta dura 2 -3 luni. 

  Au redus timpul ca sa compenseze scaderea volumului! 

  Postarea este de tip reclama. 

  Ia vorbiti cu Kiwi sa vedeti cati "brokeri" -brok au zburat din posturi! 

  Asa ca nu mai aberati! 

  semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro