BALKAN AND BLACK SEA PETROLEUM ASSOCIATION"Noua lege a petrolului va prevedea redevenţe mai mici pentru perimetrele maritime"

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 27 iunie 2014

"Noua lege a petrolului va prevedea redevenţe mai mici pentru perimetrele maritime"

Noua lege a petrolului va prevedea redevenţe mai mici pentru perimetrele maritime decât pentru cele de pe uscat, a declarat, ieri, Valentin Kunev, manager al Balkan and Black Sea Petroleum Association. Kunev a mai spus că Turcia a modificat şi ea recent legislaţia din sectorul petrolier, iar compania de stat, TAP, a pierdut privilegiile pe care le avea până acum, conform Agerpres.

În plus, această nouă lege din Turcia diferenţiază inclusiv redevenţele pentru perimetrele maritime de mare adâncime şi cele de mică adâncime\".

La începutul acestei luni, Gheorghe Duţu, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), a afirmat că o comisie interministerială lucrează la un nou pachet legislativ în domeniul petrolier, care ar putea include redevenţe diferite în funcţie de zăcămintele de hidrocarburi, dar şi un sistem separat pentru gazele de şist. Potrivit aces­tuia, se iau în calcul mai multe scenarii de redevenţe diferenţiate.

Conform legii de privatizare a Petrom, adoptată în 2004, revedenţele petroliere nu au putut fi modificate timp de zece ani, perioadă care expiră la finele acestui an.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tradare nationala !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

20 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0207
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5103
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.7608

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro