Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

BEC a respins contestaţia partidului Împreună pentru Moldova la decizia privind înregistrarea siglei

S.B.
Politică /

BEC a respins contestaţia partidului Împreună pentru Moldova la decizia privind înregistrarea siglei

Biroul Electoral Central a respins, în şedinţa de duminică, contestaţia formulată de partidul Împreună pentru Moldova la decizia referitoare la înregistrarea siglei. De asemenea, au fost respinse cererile de înregistrare a semnelor electorale depuse de Mişcarea Patrioţilor Români, Partidul Pentru Odorheiu Secuiesc şi Alianţa electorală România Socialistă, informează news.ro.

BEC reunit, dumincă, a luat în discuţie contestaţia formulată de partidul Împreună pentru Moldova la decizia de respingere a înregistrării.

Potrivit sursei citate, BEC a respins contstaţia ca fiind neîntemeiată, având în vedere că Legea 115/ 2015 nu prevede o cale de atac împotriva hotărârilor referitoare la respingerea cererilor de înregistrare a semnelor electorale.

De asemenea, prin decizii anterioare, BEC a respins înregistrarea semnelor electorale ale Mişcării Patrioţilor Români, Partidului Pentru Odorheiu Secuiesc şi Alianţei electorală România Socialistă.

În ceea ce priveşte Mişcarea Patrioţilor Români, BEC precizează că nu face parte dintr-o categorie prevăzută de Legea 115/ 2015 pentru care se poate face înregistrarea semnelor electorale.

Partidul Pentru Odorheiu Secuiesc nu apare în Registruol partidelor, neexistând o hotărâre definitivă de înregistrare a formaţiui politice, iar Alianţa electorală România Socialistă a propus ca siglă un însemn naţional.

Anterior, Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererile de înregistrare a semnelor electorale ale candiaţilor independenţi Nicuşor Dan, Dan Cristian Popescu, Lucian Tiberiu Bodea şi Gheorghe Man. De asemenea, au fost respinse şi cererile depuse în afara termenului legal de către Partidul Noua Românie şi Împreună pentru Moldova, potrivit news.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

18 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8582
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0972
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5132
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3220
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.4245

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie