Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

BOGDAN TRIF, MINISTRUL TURISMULUI:"Măsurile de stimulare a turismului, confirmate de creşterea numărului de turişti în România"

(A.T.)
Ziarul BURSA #Companii #Turism /

Bogdan Trif, Sursa foto: gov.ro

Bogdan Trif, Sursa foto: gov.ro

Numărul vizitatorilor străini care au ajuns în ţara noastră în luna aprilie a cunoscut o creştere importantă, de 9,3%, faţă de aprilie 2018. Toate acestea, în timp ce numărul românilor care au plecat în afara ţării a scăzut cu 1,3%, în aceeaşi perioadă, potrivit Ministerului Turismului. 

Totodată, înnoptările în structurile de cazare autorizate au înregistrat o majorare de 9,9% faţă de aprilie 2018, potrivit datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică. 

Bogdan Trif, ministrul Turismului, a declarat: "Măsurile guvernamentale de stimulare a turismului au fost confirmate de creşterea numărului de turişti în Româ­nia. Şi în această lună, INS a comunicat noi majorări atât ale numărului de persoane care au intrat în ţara noastră, cât şi ale celor care s-au cazat în unităţile autorizate.  Sunt date care dovedesc faptul că reducerea semnificativă a fiscalităţii în sectorul turistic, acordarea voucherelor de vacanţă, relaxarea condiţiilor de acordare a finanţărilor pentru investiţiile din turism şi măsurile de susţinere a sectorului balneo au fost decizii menite să dezvolte turismul românesc".

Potrivit ministerului, au fost înregistrate creşteri per total, de la începutul anului până la finalul lunii aprilie, când numărul înnoptărilor a crescut cu 9,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS