Bosch începe construcţia celei de-a doua clădiri de birouri pentru Centrul de Inginerie din Cluj

S.B.
Companii #Construcţii / 13 iulie

Bosch începe construcţia celei de-a doua clădiri de birouri pentru Centrul de Inginerie din Cluj

Bosch a anunţat oficial deschiderea şantierului pentru construirea unei noi clădiri de birouri în cadrul Centrului de Inginerie din Cluj, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

La evenimentul din 13 iulie 2021 au participat, alături de managementul companiei, reprezentanţi ai autorităţilor locale. Lucrările de construcţie au început în martie 2021 şi vor fi finalizate în anul 2023, clădirea urmând a fi dată în folosinţă la începutul anului 2024. Investiţia totală planificată pentru acest proiect este de aproximativ 21 de milioane de euro. Noua clădire, care va fi conectată cu sediul existent prin două pasarele, se va întinde pe o suprafaţă construită de circa 10.000 de metri pătraţi şi zece etaje, fiind prevăzută cu o parcare subterană.

"Activităţile de dezvoltare ale Grupului Bosch în Romania au crescut în mod constant şi sustenabil în ultimii ani, astfel că am decis extinderea Centrului de Inginerie din Cluj cu o a doua clădire, care să susţină această creştere şi să asigure infrastructura necesară pentru noi proiecte complexe", a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch S.R.L. şi reprezentantul Grupului Bosch în România. "Investind în arii de importanţă pentru viitor, precum mobilitatea sustenabilă - automatizată, electrică şi conectată-, Internetul lucrurilor şi inteligenţa artificială, Bosch continuă să îşi extindă şi mai mult rolul de lider în inovaţie. Prin consolidarea poziţiei Centrului de Inginerie din Cluj, experţii noştri locali au o contribuţie din ce în ce mai mare la procesul de transformare a companiei la nivel global", a continuat Boldijar.

Adiţional birourilor şi sălilor de şedinţe moderne, având un design atractiv, noua clădire va oferi diferite facilităţi, precum zone pentru testarea maşinilor, spaţiu dedicat proiectelor studenţeşti, sală de conferinţă şi zone de relaxare. Cele două clădiri de birouri ale centrului din Cluj pot găzdui în total peste 1400 de angajaţi, activând în cadrul unui model de lucru hibrid. Aici, ingineri talentaţi contribuie activ la viitorul conducerii automatizate, electrice şi conectate, prin dezvoltarea unor soluţii tehnologice de ultimă oră, sustenabile şi sigure.

"După perioada dificilă pe care am trăit-o cu toţii trecând prin pandemia de Covid-19, este o veste extraordinară pentru comunitatea noastră să aflăm că se continuă investiţiile în infrastructura care găzduieşte cercetare şi inovare în oraş", a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, prezent la eveniment. "Vorbim despre noi locuri de muncă înalt calificate, care răspund nevoilor viitorului muncii în Cluj-Napoca. Felicit compania Bosch pentru rezilienţă, pentru încrederea de a se extinde în oraşul nostru şi pentru oportunitatea pe care o oferă tinerilor, aceea de a rămâne acasă, de a-şi construi o carieră europeană aici", a adăugat Boc.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cu mai multi oameni de calitatea dlui Boc Romania ar puatea fi transformata radical, intr-un timp f. scurt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro