"Boştină şi Asociaţii" îşi schimbă numele

V.B.
Companii #Legislatie / 20 martie 2014

Casa de Avocatură "Boştină şi Asociaţii" intenţionează să îşi schimbe denumirea, după ce, în 2013, biroul din Capitală a consemnat încasări din activităţi avocaţiale în creştere cu 44% faţă de anul precedent, conform unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Avocatul coordonator Gheorghe Boştină a declarat: "Dezvoltarea pe care am avut-o în ultimii ani ne determină să răsplătim atât efortul depus de unii avocaţi parteneri de-a lungul anilor, precum şi dorinţa lor de a a-şi asuma responsabilităţi suplimentare de acum încolo. Vrem să adoptăm un model de conducere corporatist care se va reflecta şi în titulatura firmei".

Până la sfârşitul lunii martie, colegiul asociaţilor va analiza contribuţia fiecărui membru şi proiectele de management ale acelor avocaţi asociaţi care vor dori să se implice mai mult şi pe termen lung în dezvoltarea casei de avocatură. Colegiul urmează să decidă care dintre asociaţi vor fi promovaţi şi se vor regăsi în denumirea specifică şi în numele formei de organizare a profesiei. Ulterior, va avea loc un proces de rebranding, care va pune în concordanţă noua denumire cu pregătirea acumulată de avocaţii casei în cei peste 20 de ani de activitate pe piaţa autohtonă a consultanţei juridice.

Gheorghe Boştină a mai spus: "O casă de avocatură care are 20 de sucursale în România şi alte 3 reprezentanţe peste hotare (cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi) nu mai poate fi condusă de un singur om şi este necesar ca mai mulţi avocaţi să-şi asume clar sarcini suplimentare, sarcini care decurg inerent din prezenţa numelui în denumirea firmei".

Casa de Avocatură "Boştină şi Asociaţii" are peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9471
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0130
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6906
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3715

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro