"Calipso" Oradea a devenit "SIF Hoteluri"

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 16 octombrie 2014

Registrul Comerţului a înregistrat schimbarea denumirii "Calipso" Oradea (CAOR), controlată de SIF1 Banat-Crişana, în "SIF Hoteluri", aşa cum au aprobat acţionarii în Adunarea Generală din primăvară, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Calipso" Oradea a anunţat, recent, că va folosi banii pe care i-a obţinut prin vânzarea către "SIFI BH Retail", companie deţinută de SIF Imobiliare (holdingul imobiliar al SIF1), a unui pachet de 41 de spaţii comerciale, pentru rambursarea unor credite.

"SIFI BH Retail" a plătit 4 milioane de euro, pentru spaţiile vândute de "Calipso", jumătate provenind dintr-un împrumut de la SIF1.

SIF Banat Crişana a înfiinţat, anul trecut, compania SIF Imobiliare, înregistrată în Cipru, pentru a transfera participaţii de 100,4 milioane lei (22,5 milioane euro) deţinute la 18 societăţi cu activităţi în domeniul imobiliar. În prezent, SIF Banat - Crişana deţine 99,9% din acţiunile SIFI.

SIF Banat-Crişana, care deţine 97% din titlurile CAOR, anunţase, încă din 2013, că intenţionează înfiinţarea a două holdinguri care vor cuprinde firmele din sectorul imobiliar, respectiv cel hotelier.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro