ZIARUL BURSA

16 octombrie 2014

20 DE ANI DE REGLEMENTARE A PIEŢEI DE CAPITAL / FLORIAN GOLDSTEIN, PREŞEDINTELE GRUPULUI DE PRESĂ BURSA:"Elitismul ne obligă la moralitate, la conştiinţa de sine a comunităţii pieţei de capital"

Piaţa de Capital / 16 octombrie 2014

Ziarul "BURSA" şi Centrul de Pregătire Financiară "Millenium" au aniversat, marţi seară, 20 de ani de supraveghere a pieţei de capital, la Palatul Parlamentului, o festivitate apreciată de invitaţi ca având clasă şi fiind foarte reuşită.

Florian Goldstein, preşedintele Grupului de Presă "BURSA", a spus, în deschiderea evenimentului, că activitatea de reglementare a fost precedată de proiectele de lege pentru piaţa valorilor mobiliare, iniţiate, în Banca Naţională a României, încă din 1991-1992, iar CNVM a fost moştenitoare instituţională a Agenţiei Valorilor Mobiliare (ulterior, Agenţia Naţională a Valorilor Mobiliare), creată, în 1993, în cadrul Ministerului Finanţelor, astfel că, de fapt, numărăm mai mult de douazeci de ani.

Cine conduce SIE?

Cine conduce SIE?

MAKEPolitică / 16 octombrie 2014

Avalanşa ofiţerilor acoperiţi de pe scena publică mă face să vă propun un exerciţiu intelectual: este foarte verosimil ca Teodor Meleşcanu să fi fost ofiţer acoperit, în timpul lui Ceauşescu, având o frumoasă carieră diplomatică, şi îndeplinind, între altele, inclusiv funcţia de secretar II la Misiunea Permanentă a României de pe lângă ONU şi alte organizaţii internaţionale de la Geneva (1978-1985).

"Penibilul unei presupuse deconspirări"

"Penibilul unei presupuse deconspirări"

A consemnat ANCUŢA STANCIU Politică / 16 octombrie 2014

Reporter: Care este opinia ta cu privire la momentul ales de Traian Băsescu să dezvăluie că Ponta a fost ofiţer acoperit?

Ionel Niţu: Are determinări strict electorale. De ce nu ne-a spus din momentul în care a anunţat tema?

Ilie Sârbu, Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam - penalii din pădure

Ilie Sârbu, Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam - penalii din pădure

OVIDIU VRÂNCEANUAnticorupţie / 16 octombrie 2014

Actualizare 12:56 Procurorii cer arestarea a 6 persoane în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri

Procurorii DNA cer instanţei supreme arestarea preventivă a şase persoane vizate în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri şi terenuri agricole, între care cei doi judecători de la Tribunalul Covasna şi beneficiarul a peste 43.000 de hectare de teren forestier, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au ieşit de la DNA Braşov după o oră şi jumătate

În total, suprafaţa retrocedată ilegal ajunge la de nouă ori aria municipiului Braşov

Amendă de aproape 70 milioane euro pentru "Deutsche Telekom"

Amendă de aproape 70 milioane euro pentru "Deutsche Telekom"

ALINA VASIESCUInternaţional / 16 octombrie 2014

"Deutsche Telekom" AG, cea mai mare companie de telefonie din Germania, a fost amendată, ieri, de autorităţile de reglementare antitrust ale UE cu 69,9 milioane de euro, pe motiv că, timp de cinci ani, începând cu 2005, divizia sa din Slovacia şi-a înlăturat rivalii de pe piaţa internă a Internetului broadband.

Ediţia din 16.10.2014
Ediţia din 07.04.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Rusia va plasa depozite în valută la bănci

ALINA VASIESCUInternaţional / 16 octombrie 2014

Ministerul de Finanţe din Rusia va pune la dispoziţia băncilor comerciale lichidităţi în valoare de câteva miliarde de dolari prin organizarea de licitaţii în valută pe piaţa interbancară. Astfel, statul încearcă să prevină o depreciere prea mare...

Bursele europene, în scădere

BURSELE DIN LUMEBursele europene, în scădere

ALINA VASIESCUInternaţional / 16 octombrie 2014

Acţiunile tranzacţionate la bursele europene au scăzut ieri, investitorii analizând profiturile companiilor, respectiv datele sub aşteptări privind vânzările retail şi producţia industrială din SUA.

"Calipso" Oradea a devenit "SIF Hoteluri"

Piaţa de Capital / 16 octombrie 2014

Registrul Comerţului a înregistrat schimbarea denumirii "Calipso" Oradea (CAOR), controlată de SIF1 Banat-Crişana, în "SIF Hoteluri", aşa cum au aprobat acţionarii în Adunarea Generală din primăvară, potrivit unui raport transmis...

Nuclearelectrica a pierdut un proces cu ANRE

A.T.Companii / 16 octombrie 2014

Conducerea Nuclearelectrica (SNN) a anunţat ieri că cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, în contradictoriu cu ANRE (reglementatorul pieţei de energie) a fost respinsă, în urmă cu două zile, ca neîntemeiată.

MACRO NEWSLETTER 16 octombrie 2014

MACRO NEWSLETTER 16 octombrie 2014

Internaţional / 16 octombrie 2014

Producţia industrială din zona euro a înregistrat o scădere peste aşteptări în august 2014, cu o rată lunară de 1,8%, după un avans de 0,9% în luna precedentă, iar declinul anual a fost de 1,9%, după o creştere de 1,6% în luna anterioară.

REVISTA PRESEI 16.10.2014

Willy HomnerRevista Presei / 16 octombrie 2014

ADEVARUL 

Cristian Sima, noi dezvăluiri: "Predoiu îmi spune să stau liniştit că el va fi preşedintele României în 2014

Brokerul fugar Cristian Sima a publicat un nou text pe blogul său, în care vorbeşte despre modul în care a fost forţat...

DTLAWYERS
ApanovaAdvertisement
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii