Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Campeador finalizează primul ansamblu rezidenţial cu faţadă ventilată din Timişoara

A.I.
Companii #Construcţii /

Campeador finalizează primul ansamblu rezidenţial cu faţadă ventilată din Timişoara

Campeador, grupul de investiţii din Cluj Napoca, anunţă finalizarea primului proiect din Timişoara, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Acesta se deosebeşte în piaţa ansamblurilor rezidenţiale prin faţada ventilată - un sistem de placare exterioară pentru clădiri ce combină estetica, funcţionalitatea, mentenanţa uşoară şi eficienţa energetică.

Potrivit sursei citate, ansamblul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 5000 mp şi cuprinde 166 apartamente, opt penthouse-uri şi aproximativ 1.300 mp spaţii comerciale la parter. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 10.000.000 de euro.

Andrei Abrudan, director comercial Campeador, a declarat: "Sistemul a fost creat, în primul rând, pentru termoizolarea eficientă a interiorului, iar acest lucru se produce datorită faptului că spaţiul dintre plăcile exterioare şi termoizolaţie creează un strat de aer ventilat, care în combinaţie cu acţiunea unui strat izolant aplicat pe pereţii clădirilor îmbunătăţeşte eficienţa termică a clădirii".

Lucrările pentru ansamblul rezidenţial au început în februarie 2018, iar în acest moment sunt finalizate.

De asemenea, preţurile încep de la 63.000 euro pentru apartamente de 44 mp şi balcon de 5 mp. Proiectul are apartamente cu 1 camera, 2 camere, 3 camere şi 4 camere, 8 penthouse-uri cu suprafeţe cuprinse între 92 şi 107 mp şi terase de 20, respectiv 80 mp.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS