Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Casa Rusu îşi relochează sediul în Vox Technology Park

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii /

Casa Rusu îşi relochează sediul în Vox Technology Park

Compania Casa Rusu, un producător şi retailer de mobilă din România, a preluat deja spaţiul din clădirea Vox Technology Park Timişoara şi a inaugurat noul sediu la începutul lunii octombrie, conform unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Matei Ştefan Gaburici, CEO Casa Rusu, a spus: "Casa Rusu avea nevoie de un sediu nou care să corespundă cerinţelor actuale, având în vedere dezvoltarea şi creşterea echipei, precum şi dorinţa de a le oferi angajaţilor o experienţă de muncă modernă, dinamică dar şi cu posibilităţi de relaxare. Clădirea Vox Technology Park este o construcţie de ultimă generaţie, fiind o clădire inteligentă din vestul ţării, situată într-o zonă în plină dezvoltare. Marcăm astfel începutul unei noi etape în viaţa companiei, care sunt convins că ne va aduce noi realizări profesionale într-un mediu de lucru modern".

Mark Oancea, director de dezvoltare al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park din Timişoara, a delclarat:"Contractul cu Casa Rusu reprezintă un semnal pozitiv pentru piaţa de birouri din Timişoara. Proiectele de birouri moderne, care au realizat investiţii în maximizarea gradului de siguranţă la birou, sunt şi vor rămâne o bună opţiune pentru desfăşurarea activităţii, datorită circuitelor create şi ale diferitelor măsuri specifice".

Casa Rusu are o experienţă de peste 25 de ani în domeniu.

Vox Technology Park are o suprafaţă închiriabilă de 26.600 de metri pătraţi şi a fost finalizat în Timişoara urma unei investiţii de 30 de milioane de euro. Proiectul oferă facilităţi precum posibilitatea identificării biometrice, dar şi avantaje competitive pentru angajaţi, ca spaţii şi duşuri pentru biciclişti, food court şi sală de fitness, spaţii comerciale şi de servicii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie