Catinvest investeşte 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall

G.U.
Companii #Construcţii / 23 iunie 2021

Catinvest investeşte 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall

Catinvest a obţinut autorizaţia de construcţie necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Începând din luna iulie, cu o investiţie totală estimată la 6 milioane de euro, Catinvest va dezvolta o extindere a spaţiului alocat restaurantelor în Electroputere Mall, adăugând 5 restaurante noi, dintre care 3 vor avea terase private în aer liber, o nouă terasă comună în aer liber care poate fi împărţită de clienţii restaurantelor şi o extindere suplimentară de 5.500 de metri pătraţi a spaţiului comercial.

Jibril Semour, Manager General al Catinvest Eastern Europe, a declarat: "Zona de servire a mâncării a devenit un factor important de atractivitate pentru mall-uri. Cu această nouă investiţie, Electroputere Mall va include o ofertă importantă de 25 de restaurante, dintre care 4 cu terase private şi 21 având o terasă exterioară de 1.000 de metri pătraţi cu vedere către spaţii verzi şi o frumoasă biserică."

De asemenea, extinderea de 5.500 de metri pătraţi a suprafeţei închiriabile, şi ea inclusă în proiect, va permite noilor mărci de top să se alăture celor 187 de mărci deja prezente în Electroputere Parc, notează sursa citată.

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară, întrucât o altă clădire de birouri şi retail este aproape de finalizare. Cu această investiţie de 39 de milioane de euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătraţi GLA de spaţii de retail şi divertisment şi 16.000 de metri pătraţi GLA de birouri din clasa A.

"A doua etapă a proiectului de extindere a clădirii noastre cu utilizare mixtă de 25.000 de metri pătraţi va fi finalizată în câteva săptămâni. Zona de retail a acestui proiect este deja închiriată în proporţie de 92%. Prin urmare, este momentul perfect pentru a începe procesul de construcţie a acestui nou proiect de extindere şi este cu adevărat interesant să vezi spaţiile comerciale şi de birouri ale Electroputere Parc crescând în fiecare an", spune Bertrand Catteau, Preşedintele Catinvest Group.

Conform comunicatului, în total, Catinvest a asigurat finanţare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinată extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc şi construirea de noi magazine, birouri şi spaţii de co-working, precum şi aparthoteluri, pe o suprafaţă totală de 46.000 de metri pătraţi.

În aprilie, Catinvest a anunţat consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc ca hub pentru echipamente sportive şi a adus marca Hervis pentru prima dată la Craiova, ca parte din extinderea de 39 de milioane de euro finalizată anul acesta. Electroputere Parc este centrul comercial de referinţă din regiunea de sud-vest a României, cu peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment, toate într-un singur loc, pe o suprafaţă totală de 92.000 de metri pătraţi.

Grupul imobiliar francez Catinvest, care deţine şi administrează Electroputere Parc, mai are în portofoliu şi alte centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea şi Cora Pantelimon în Bucureşti şi Carrefour TOM în Constanţa - precum şi în Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta şi Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piaţa rezidenţială şi comercială din Franţa. În total, Catinvest deţine şi administrează peste 500.000 de metri pătraţi de spaţii în Franţa şi în Europa de Est.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. a incercat cineva sa dezlege itele privatizari electroputere craiova de la stat - arabi - francezi- securisti

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9427
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1775
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4791
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.2027

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro