CESAROM lansează 25 de colecţii noi de gresie şi faianţă şi anunţă tendinţele anului în amenajarea locuinţelor

D.F.
Companii #Construcţii /

CESAROM lansează 25 de colecţii noi de gresie şi faianţă şi anunţă tendinţele anului în amenajarea locuinţelor

Lasselsberger Ceramics Romania, deţinătorul brandului CESAROM şi unicul producător local de plăci ceramice, a lansat la începutul acestui an 25 de colecţii noi de gresie şi faianţă şi va produce anul acesta un volum total de peste 8 milioane de m2. Noile colecţii vor reprezenta aproximativ 20% din volumul total de gresie şi faianţă ce urmează a fi fabricat în acest an în cadrul fabricii SANEX S.A. din Cluj-Napoca. Cu aceste colecţii noi, CESAROM ajunge la un total de peste 200 colecţii de gresie şi faianţă, informează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Petrişor Grindeanu, Director General al SANEX S.A., a declarat: "În fiecare an, CESAROM creează colecţii de gresie şi faianţă care ţin pasul cu cele mai noi tendinţe în decorarea interioară şi exterioară din lume, pentru a oferi românilor o mulţime de variante prin care îşi pot amenaja locuinţele într-un stil modern. În 2020 lansăm 25 de colecţii noi care pun accentul pe decorurile cu aplicaţii speciale, decorurile digitale, texturile şi culorile naturale, precum şi pe albastrul clasic, desemnată de Pantone culoarea anului".

Potrivit reprezentantului companiei, în prezent, preferinţele românilor în materie de amenajări interioare se îndreaptă către materiale cu texturi şi culori cât mai naturale, precum tonuri de bej, gri, ivoriu şi maro, care inspiră eleganţă. Totodată, stilurile Art-Deco şi Ethnic-Arty continuă să crească în popularitate, motiv pentru care au fost incluse în colecţiile companiei decorurile digitale geometrice, florale, patch-ul şi mozaicul, mai informează sursa.

Printre sutele de colecţii propuse de către CESAROM, cinci sunt inspirate din culoarea anului 2020: colectiile ColorLine, Maiolica, Terazzo, Nalim şi Wright. Acestea îmbină armonios albastrul clasic cu accente inspirate din moda ceramicii italiene a secolului al XV-lea sau cu modernismul din stilul Ethnic-Arty, una dintre cele mai importante trei tendinţe în amenajările din 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS