CFR SA:11 vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat între staţiile Sârca şi Podu Iloaiei

F.D.
Miscellanea / 29 iunie

11 vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat între staţiile Sârca şi Podu Iloaiei

Circulaţia feroviară este întreruptă pe relaţia Paşcani - Iaşi, din cauza deraierii, între staţiile Sârca şi Podu Iloaiei, a 11 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, informează astăzi Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, potrivit Agerpres.

Trenul aparţine operatorului de transport feroviar de marfă GFR şi circula pe relaţia Port Constanţa - Cristeşti - Jijia.

Din garnitură, care avea în compunere 32 de vagoane goale, au deraiat 11 vagoane pe firul II de circulaţie, firul I fiind închis pentru lucrări programate.

În urma deraierii celor 11 vagoane au fost rupţi şi şapte stâlpi de înaltă tensiune, care asigurau alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

"Precizăm faptul că, pentru menţinerea continuităţii traficului de călători, SRCF Iaşi va pune la dispoziţia călătorilor mijloace auto, pe distanţa Podu Iloaiei - Târgu Frumos. Această măsură va fi menţinută până la restabilirea traficului pe intervalul de staţii afectat de deraiere", spun reprezentanţii companiei. Vă informăm, de asemenea, că personalul de specialitate al SRCF Iaşi va asigura tot suportul tehnic necesar operatorului privat pentru ridicarea, repunerea pe şină a vagoanelor deraiate şi retragerea/scoaterea acestora din gabarit. CFR SA adresează scuze călătorilor pentru disconfortul creat, asigurându-i totodată că personalul feroviar va interveni operativ la faţa locului, pentru restabilirea circulaţiei în scurt timp", dau asigurări reprezentanţii companiei.

Cauzele producerii acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de o comisie de anchetă, formată din specialişti feroviari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro