Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

China a aprobat un vaccin împotriva COVID-19 pentru forţele armate

G.U.
Miscellanea /

China a aprobat un vaccin împotriva COVID-19 pentru forţele armate

Forţele armate chineze au primit aprobarea pentru a folosi un potenţial vaccin împotriva COVID-19 dezvoltat ​de CanSino Biologics după ce testele clinice au arătat că acesta ar fi sigur şi ar prezenta ceva eficacitate în prevenirea bolii, a anunţat luni compania care a dezvoltat vaccinul, potrivit Reuters, transmite HotNews.ro.

Vaccinul Ad5-nCoV este doar unul din cele opt potenţiale vaccinuri chineze aprobate pentru teste clinice pe oameni atât în interiorul ţării cât şi străinătate, acesta fiind aprobat pentru teste pe oameni şi în Canada.

Comisia Militară Centrală a Chinei a aprobat folosirea vaccinului de către forţele armate pe o perioadă de un an, a anunţat CanSino într-un comunicat, refuzând însă să precizeze dacă inocularea va fi obligatorie sau opţională, citând secretul comercial într-un email trimis Reuters.

Primele două faze ale testelor clinice au arătat că Ad5-nCoV are potenţialul de a preveni COVID-19, boala cauzată de coronavirus, dar că succesul compercial nu poate fi garantat, potrivit companiei.

Niciun vaccin împotriva COVID-19 nu a fost încă aprobat pentru distribuire comercială dar câteva zeci au ajuns în faza de testare pe oameni din cele peste 100 care sunt în curs de dezvoltare la nivel global.

Aprobarea pentru uz militar a venit după ce la începutul lunii autorităţile chineze au hotărât să ofere alte două potenţiale vaccinuri angajaţilor companiilor de stat care vor călători în străinătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie