Cină la înălţime la lansarea viitorului cartier iResidence

S.B.
Companii #Construcţii / 20 iunie

Cină la înălţime la lansarea viitorului cartier iResidence

Sâmbătă, 18 iunie, a avut loc prima petrecere organizată pe un şantier în România, lansarea viitorului cartier iResidence prin cea mai spectaculoasă vizionare-eveniment din industria imobiliară organizata de IBB Imobiliare în parteneriat cu Dinner in the Sky.

Viitorii locatari, Elisabeta Lipă şi sportivii din lotul Olimpic de Canotaj, vedete, influenceri şi oameni din mediul de business au luat masa la înălţime şi s-au delectat cu acordurile la vioară ale Alexandrei Violin.

Ansamblul iResidence, construit de IBB Imobiliare in zona de Nord a Bucureştiului, cu grijă faţă de mediu şi cu o preocupare majoră pentru condiţiile de locuit şi viaţa locatarilor, reprezintă o premieră pentru imobiliarele din Romania, fiind printre primele ansambluri rezidentiale din România cu certificare BREEAM Excelent. Ansamblul întruneşte cele 9 criterii necesare pentru obţinerea certificării BREEAM: eficienţă energetică, facilitarea colectării selective a deşeurilorîn scopul îndeplinirii obiectivelor de reciclare, utilizarea durabilă a apei, sănătate şi bunăstare pentru viitorii ocupanţi, acces la mijoace de transport nepoluante, controlul poluării în clădire şi în zonele înconjurătoare, protecţia habitatelor şi biodiversitatea pentru terenurile din incintă, impact redus al materialelor de construcţie prin proiectare, construcţie, întreţinere şi reparaţii, management durabil până la exploatarea clădirii.

Cu termen de finalizare pentru faza 1 a proiectului în martie 2024 şi predare completă în martie 2025, iResidence va avea 520 de apartamente, proiectate cu 2, 3 şi 4 camere, fiecare apartament beneficiind de cel puţin 1 loc de parcare şi o boxă amenajată în subteran. Spaţiul subteran va fi desfăşurat pe 2 etaje. Între plusurile acestui nou ansamblu rezidenţial regăsim: energia verde generată de panouri fotovoltaice, tehnologii smart home de ultimă generaţie, staţii de încărcare electrice pentru maşini electrice, acces la magazine şi servicii de necesitate, centru wellness cu sală de fitness, SPA, lounge şi piscină semi-olimpică acoperită, plus o generoasă zonă naturală, de recreere, reprezentată de parcul privat de 14.898 mp.

"Viziunea noastră de business este orientată spre viitor. Urmărim mai mult decât profitul pentru că businessul nostru este gândit pe termen lung. Ne dorim să schimbăm modul în care industria de imobiliară priveşte viitorul şi modul în care se raportează la beneficiarul final. Creşterea calităţii vieţii locatarilor şi grija faţă de mediul înconjurător sunt obiectivele noastre principale. Compania IBB Imobilare aderă la Pactul Verde European şi este membră a Coaliţiei pentru Sutenabilitate. Implementăm asadar în activitatea noastră principii de sustenabilitate cu impact atât în reducerea amprentei de carbon şi protejarea mediului cât şi în economia socială şi protecţia sănătăţii şi a stării de bine a angajaţilor noştri." (Ion Crăciunescu, Managing Partner IBB Holding)

Compania IBB Imobiliare parte a grupului Româno-German IBB Holding aduce în România expertiza de 30 de ani în industria de construcţii din Germania, unde cea mai mare atenţie este concentrată pe calitatea vieţii proprietarilor şi grija faţă de mediu prin implementarea de tehnologii care reduc ulterior costurile. Planurile IBB Holding de dezvoltare imobiliară în România încep cu ansamblul iResidence şi au ca obiectiv de finalizare şi predare de minim 200 de apartamente anual.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro