Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

City of Mara Avenue a fost lansat la Timişoara

D.B.
Companii #Construcţii /

City of Mara Avenue a fost lansat la Timişoara

Alber Holding, una dintre cele mai active companii din sectorul construcţiilor, a lansat o noua faza a proiectul City of Mara, un ansamblu rezidenţial de tip vest-european, cu un concept şi o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, oferind o serie de facilităţi pentru timişoreni, se arată într-un comunicat trimis Redacţiei noastre.

În cadrul evenimentului de lansare, a fost anunţat City of Mara Avenue, parte din proiectul City of Mara. Acesta înseamnă şase blocuri noi, cu 507 apartamente şi 4000 de metri pătraţi de spaţii comerciale pentru supermarket-uri, săli de sport şi fitness, cafenele, restaurante, spălătorie de haine, librărie, brand-uri de lifestyle, mai menţionează sursa.

Noul proiect în care construcţia este deja începută, este situat la bulevard, într-o fostă zonă industrială, la mai puţin de 10 minute de centrul istoric, reprezintă ultima etapă a proiectului City of Mara. Lucrările pentru ansamblu au început în anul 2015, iar în prima fază a proiectului au fost finalizate şapte blocuri.

Ciprian Cădariu, managing partner City of Mara: "Noi nu construim doar pentru cei care vor să deţină un apartament într-un loc foarte dorit din Timişoara,ci şi pentru cei care investesc în active imobiliare bine poziţionate, cărora le va creşte valoarea în timp.Vrem să dăm viaţă şi să redăm oraşului o parte din el".

Prin acest proiect, dezvoltatorii alături de echipa de proiectanţi şi arhitecţi încearcă să ridice la un nivel superior calitatea de locuire în spaţiul urban şi să reconecteze comunitatea printr-un concept integrat de living şi lifestyle, în care noile blocuri de locuinţe vor oferi la parter o gamă variată de servicii, destinate locatarilor, dar nu numai lor. "Experienţa urbană nu este a maşinii, este a pietonului, aşa ar trebui să fie. Dacă privim oraşul doar din maşină pierdem legătura cu tot ce înseamnă oraş şi comunitate, dacă alegem să folosim o bicicletă, pe acelaşi traseu, trăim experienţe diferite. Vrem ca locul acesta să fie una din ele", Gabriel Almăjan, arhitect.

Suprafaţa terenului pe care se construieşte întregul ansamblu City Of Mara este de 2,8 hectare, iar investiţia se ridică la peste 55 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie