Clifford Chance deschide un birou la Kiev

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 11 martie 2008

Clifford Chance, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îşi va extinde prezenţa în Europa Centrală şi de Est prin deschiderea unui birou la Kiev, ca urmare a cererii crescute de servicii de asistenţă juridică în Ucraina, venite atât din partea clienţilor regionali, cât şi din partea celor internaţionali.

Biroul va fi deschis în cursul acestui an şi va asista clienţii, pentru început, în operaţiunile internaţionale, urmând ca, odată cu creşterea echipei, să devină un birou full-service.

"Biroul din Kiev ne va permite să facem faţă volumului din ce în ce mai mare de activitate din regiune, să ne întărim relaţiile cu clienţii regionali existenţi şi să oferim consiliere clienţilor globali care se extind pe pieţele în dezvoltare", a precizat Michael Cuthbert, Managing Partner Clifford Chance pentru Europa Centrală şi de Est. "Prezenţa în Kiev va contribui, de asemenea, la succesul operaţiunilor noastre în regiune, unde conducem deja în topul firmelor de profil. De altfel, Europa Centrală şi de Est reprezintă şi una dintre regiunile cu cea mai rapidă creştere din firmă" a adăugat oficialul Clifford Chance.

Biroul din Kiev va fi condus de Nick Fletcher, care până în prezent a deţinut funcţia de Managing Partner al biroului Clifford Chance din Varşovia.

Pe lângă avocaţii locali, o echipă de patru avocaţi ucraineni specializaţi în real-estate împreună cu Tomasz Stasiak, avocat din cadrul biroului din Varşovia, vor fi relocaţi la biroul din Kiev.

Clifford Chance este prezentă în regiune încă din 1991, când a deschis un birou la Moscova. Prezenţa regională a ajuns în prezent la 34 de parteneri şi peste 170 de avocaţi în birourile din Moscova, Varşovia, Praga, Budapesta şi Bucureşti.

Clifford Chance LLP este prima firmă globală de avocatură complet integrată, cu 27 de birouri în 20 de ţări şi mai mult de 3.800 de avocaţi în întreaga lume. Firma este organizată în mod global pe şase arii de practică: pieţe de capital, fuziuni şi achiziţii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe şi dreptul muncii.

Biroul din România al Clifford Chance, Badea Clifford Chance, a fost deschis în iunie 2006 şi numără în prezent 5 parteneri dintr-un total de 45 de avocaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

25 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9472
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2560
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6294
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8502
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro