CLOTILDE ARMAND: "PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenţia de la criza energetică"

F.D.
Politică / 19 septembrie 2022

"PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenţia de la criza energetică"

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a răspuns, astăzi, acuzaţiilor aduse de PNL Sector 1, care a făcut public raportul Curţii de Conturi şi a acuzat faptul că aproape 50 milioane lei ne costă încălcarea legii de către Clotilde Armand. Primarul spune că "PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenţia de la criza energetică şi că, la Sectorul 1, liberalii au respins în mod repetat programul Termoficare de la soare, potrivit News.ro.

"În spiritul transparenţei şi pentru corecta informare a opiniei publice, Primăria Sectorului 1 a publicat integral, pe site-ul instituţiei, decizia Curţii de Conturi, încă în data de 11 august 2022", afirmă Primăria Sectorului 1, într-un punct de vedere oficial.

Instituţia precizează că "nu există presupuse ''ilegalităţi'', aşa cum fals sunt prezentate în mass-media, şi nu există niciun prejudiciu".

"Curtea de Conturi a dispus mai multe măsuri şi a făcut recomandări care urmează să fie duse la îndeplinire de Primăria Sectorului 1", mai afirmă Primăria.

"PNL escaladează politic un non-subiect pentru a distrage atenţia de la criza energetică- la Sectorul 1, liberalii au respins în mod repetat programul Termoficare de la soare - de la scandalul banilor daţi de la subvenţia de stat către televiziuni şi site-uri de casă şi de la împrumutul de 300 milioane euro acordat firmei Blue Air," a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Reprezentanţii PNL Sector 1 precizează că, de peste o lună, edilul Clotilde Armand ascunde raportul Curţii de Conturi, pentru că spune negru pe alb că a încălcat legea în mod flagrant şi constant. "Doar în 2021 au fost constatate abateri de la legalitate ce însumează aproape 50 milioane lei în achiziţiile şi plăţile derulate de Primăria Sectorului 1. Efectuare de plăţi nelegale, achiziţii derulate pe repede înainte de echipa din cabinetul primarului, fără implicarea direcţiilor specializate şi fără respectarea procedurilor legale.

Acestea sunt concluziile unui raport pe care Armand l-a vrut ascuns cu orice preţ", mai arată comunicatul de presă al organizaţiei liberale. De asemenea, liberalii de la PNL Sector 1 anunţă că vor solicita un audit extern extins, prin proiect de hotărâre de consiliul local şi vor cere sesizarea organelor de anchetă penală pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
aopjnr.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9714
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1091
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8281
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.6861

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb