CNCAV:Rata de infectare cu noul coronavirus s-a dublat în mai multe state europene

S.B.
Miscellanea / 21 iulie

Rata de infectare cu noul coronavirus s-a dublat în mai multe state europene

Rata de infectare cu noul coronavirus s-a dublat în mai multe state europene, anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării, informează news.ro.

"Cu o lună în urmă, în majoritatea Europei incidenţa cazurilor era fie în stagnare, fie în scădere, câteva excepţii fiind în Rusia, Portugalia şi UK. În momentul actual, Europa este în creştere a incidenţei, majoritatea ţărilor fiind în creştere cu până la 200%". indică datele Comitetului de Coordonare a Vaccinării, care prezintă şi mai multe grafice cu date comparative.

În prima imagine, graficele reprezintă incidenţa numărului de cazuri: diferenţa procentuală a numărului de cazuri a ultimelor 14 zile raportat la numărul de cazuri a 14 zile precedente acestora, de fapt rata de creştere / scădere din 2 în 2 săptămâni.

În ceea ce priveşte semnificaţia culorilor atribuite diverselor state, bleu şi albastru reprezintă stagnare - scădere, iar roz şi roşu reprezintă creştere de până la 200% (roşu închis)

Graficele reprezintă evoluţia în dinamică a mediei ultimelor 7 zile a numărului de cazuri, normalizată la 1 milion de locuitori.

Creşterea cea mai mare este în Cipru, urmată de UK şi Olanda. În Europa a crescut incidenţa cazurilor de aprox. 3,4 ori în 19.07.2021, comparativ cu o lună în urmă.

Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID precizează că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19.

Prin vaccinare împotriva COVID-19: se reduce riscul de infectare; se reduce riscul de transmitere a virusului; se reduce considerabil riscul de spitalizare; se reduce considerabil riscul de deces.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. iar au inceput sa pompeze frica in oameni.... hai mai lasati-ne

   

  ambulante si politie urland pe strazi (desi strada e goala...dar trebuie oamenii continuu sa fie sonor alertati si speriati) .... lumini albastre in fiecare intersectie de la masini de politie parcate (sa stie oamenii sa e politia in zona).... etc.... astea sunt metode de injectare a fricii in oameni.  

  sunt tactici submisive de instaurare a dictaturii pe timp mediu si lung.  

  1. Inainte de corona PSD-ul testa alarma antiaeriana la fiecare saptamani ("Miercurea Alarmelor").

   Coincidenta, desigur. 

  Pai, ceea ce au cautat(vaccinul ucigas), aia au gasit(Covid la greu)!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro