Compania Miele Tehnica continuă dezvoltarea diviziei de Software Development

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 februarie 2016

Miele Tehnica continuă angajările pentru divizia de dezvoltare software ce a fost inaugurată anul trecut la Braşov. În cadrul noii divizii, sunt realizate programe software pentru o gamă extrem de variată de electrocasnice şi produse profesionale Miele.

Primii programatori dezvoltă deja software la Braşov, după ce au beneficiat de o perioadă de instruire prealabilă la sediul central din Germania. Divizia de software va creşte succesiv, în mai multe etape, în conformitate cu nevoile companiei, spun reprezentanţii firmei. "Suntem în căutare de programatori experimentaţi sau la început de carieră, care au cunoştinţe în limbajul programare C sau C++ pentru sisteme embedded. Pe lângă competenţele tehnice, extrem de importante sunt pentru noi competenţele comportamentele ale viitorilor noştri colegi, acestea facilitând integrarea armonioasă în cultura noastră orientată spre calitate, performanţă şi inovaţie", a declarat Hartmut Hohaus, director general Miele Tehnica

În 2015, compania Miele Tehnica a avut o cifră de afaceri de 40 milioane euro, în creştere cu 16 % faţă de anul 2014, lucru care s-a reflectat şi într-o creştere direct proporţională a numărului de angajaţi. "Această evoluţie se aliniază, de altfel, la tendinţele de creştere ale grupului Miele. Pentru anul 2016 ne aşteptăm să continuăm evoluţia pozitivă, ne aşteptăm la creşterea numărului de angajaţi şi a cifrei de afaceri cu până la 20 %", mai spune Hohaus.

Miele Tehnica a fost fondată în 2008 şi este parte a firmei Miele, Germania. La Braşov, cei 210 de angajaţi produc subansambluri electronice pentru electrocasnicele Miele.

Miele este liderul mondial în furnizarea de aparate electrocasnice de înaltă calitate. La acestea se adăugă produsele profesionale - maşini profesionale de spălat vase, de uscat rufe, precum şi aparatura profesională de curăţare şi dezinfectare pentru uz medical şi de laborator. Compania, fondată în 1899, are sediul central al companiei în Gütersloh, Westfalia, Germania şi deţine 8 unităţi de producţie în Germania şi câte o fabrică în Austria, România, Cehia şi China.

În anul financiar 2014/2015, la nivel global, Miele a atins cele mai mari cifre din istoria sa, atât în ceea ce priveşte nivelul vânzărilor, cât şi în privinţa numărului de angajaţi. Astfel, pentru acest interval cifra de afaceri raportată a fost de 3,49 miliarde de euro, ceea ce este echivalentul unei creşteri de 8,3 % faţă de anul financiar anterior. Numărul de angajaţi la nivelul întregului grup este de 17.750.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro