CONDUCEREA CAMEREI DE COMERŢ:Solicităm demisia lui Sorin Dimitriu din funcţia de Preşedinte

P.E.
Anticorupţie #Comerţ /

Sorin Petre Dimitriu (Sursa foto: Facebook)

Sorin Petre Dimitriu (Sursa foto: Facebook)

Biroul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) solicită în mod public demisia de onoare a dlui Sorin Petre Dimitriu din funcţia de Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Solicitarea a fost aprobată cu unanimitate de voturi de către membrii Biroului de Conducere al CCIR, ca urmare a evenimentelor în care a fost implicat dl. Sorin Petre Dimitriu. Prezenţa domniei sale în funcţia de preşedinte al CCI Bucureşti în contextul recentei condamnări aduce grave prejudicii de imagine şi credibilitate atât CCI Bucureşti cât şi întregului sistem cameral din Romania, potrivit comunicatului.

În cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României funcţionează Codul de Etică al organelor de conducere alese ale CCIR şi Codul etic şi de integritate al angajaţilor CCIR, documente prin care sunt trasate regulile, principiile şi valorile la care aderă întregul sistem al Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, de la care nu se fac abateri.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Intr-o tara unde serviciile zburda liber actionand DOAR in interese proprii, nu in slujba Romaniei, si omoara afaceri ca sa fie preluate de camarila lor, de ce sa ne miram ca se fabrica dosare pe denunturi si provocari, iar instantele dedicate dau solutiile impuse.

  Nu ne mai mira nimic, doar ne pare rau ca nu am plecat la timp din tara. 

  Daraban si locotenentii sai bine platiti decreteaza ei deasupra Constitutiei ca Dimitriu sa plece.. 

  Cine este Daraban, intruchiparea anticoruptiei si mare om de afaceri? 

  Daraban este o lichea sugarnica, fiu de secretar de partid comunist, erijat dupa "90 in reprezentant al oamenilor de afaceri...!! Sa se stie ca are un salariu lunar de 15.000 euro la care sa adauga inca atatea bonusuri...asta este la vedere. Este mai important Daraban ca Isarescu?  

  Uita Daraban cum il slujea umil pe Vlasov si ce servicii i-a facut? De unde credeti ca a invatat tot ce face? Doar la alt nivel...

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS