Abonament gratuit

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / COSTIN RAIU, KASPERSKY LAB:"Va fi din ce în ce mai dificil să putem atribui atacurile"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

Costin Raiu

Costin Raiu

Atacurile cibernetice nu sunt identice, deşi cele mai multe par a fi foarte asemănătoare, a evidenţiat Costin Raiu, Director, Global Research & Analysis Team, Kaspersky Lab.

Printre altele, domnia sa a spus că, la un moment dat, vom ajunge să vorbim despre atribuirea automată sau parţial automată a atacurilor cyber.

"Vom vedea din ce în ce mai multe încercări ale atacatorilor să convingă de faptul că este vorba de o altă grupare. Va fi din ce în ce mai dificil să putem atribui atacurile. Va fi din ce în ce mai greu să îţi dai seama cine te-a spart în realitate", a menţionat Costin Raiu.

În opinia domniei sale, există o manipulare a opiniei publice în masă, precum şi o conexiune între opinia publică şi domeniul securităţii, iar dacă nu vom reuşi să scăpăm de această manipulare, atunci probabil că acest lucru ne va costa democraţia şi libertăţile zilnice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS