Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / MÁRIA BICSI, SWISS- CYBERSECURITY, ELVEŢIA:"Avem nevoie de o lume cibernetică mai sigură"

M.G.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

Maria Bicsi

Maria Bicsi

Specialiştii în cybersecurity trebuie să con-s-truiască comunităţi de profil în Europa pentru a asigura securitatea cibernetică a continentului, a afirmat Maria Bicsi, fondator şi community manager la organizaţia Swiss-Cybersecurity din Elveţia, ce a realizat o prezentare intitulată "How to build your own community".

Domnia sa a afirmat: "Mesajul meu este să nu reprezentaţi poluri izolate, ci să veniţi împreună pentru că avem nevoie de o lume cibernetică mai sigură".

Maria Bicsi a arătat că există o nevoie de o comunitate solidă de experţi în securitate cibernetică care să împărtăşească informaţii legate de incidente de securitate, vulnerabilităţi, atacuri cibernetice, dar şi bune practici în domeniu.

Swiss-Cybersecurity contribuie cu o serie de cursuri pentru specializarea membrilor organizaţiei şi obţinerea de certificări în domeniu, precum şi puncte de credit necesare pentru menţinerea certificărilor.

Totodată, organizaţia se mai ocupă cu organizarea de conferinţe internaţionale în domeniul securităţii cibernetice în scopul propăşirii unui dialog între experţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS