CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ "FINANŢAREA INFRASTRUCTURII PRIN MECANISMELE PIEŢEI DE CAPITAL" / FELIX PĂTRĂŞCANU, FAN COURIER:"Afaceri de un miliard de euro în 6 ani în loc de 12, doar prin investiţii în infrastructură"

VLAD DOBREA
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Felix Pătrăşcanu

Felix Pătrăşcanu

Ţara noastră se bucură din totdeauna de oportunităţi şi posibilităţi de dezvoltare imense, iar în acest context, vrem sa ajungem la o cifră de afaceri de un miliard de euro. Piaţa locală ne oferă posbilitatea de a face acest lucru, deoarece lucrez într-o firmă de curierat rapid, iar principalul motor de creştere a acestei pieţe este comerţul electronic care valorează în momentul de faţă aproximativ 3 miliarde de euro, a subliniat Felix Pătrăşcanu, Managing Partner Fan Courier.

Domnia sa suţine că: "Acest vis pe care vrem să îl îndeplinim l-am expus doar ca să vă daţi seama cât de mult ne lipseşte infrastructura. Crescând cu 15% începând cu anul 2019, în care am avut o cifră de afaceri de 166 milioane de euro, vom ajunge în 2032 la un miliard de euro. Aceast lucru se poate întâmpla în condiţiile în care noi nu vom schimba strategia, iar infrastructura va rămâne şi ea neschimbată. Însă dacă se vor face investiţii strategice în infrastructură lucrurile pot sta diferit. Toate acestea în condiţiile în care capitalul care intră în cifra de afaceri a companie Fan Courier, se duce şi către statul român prin intermediul taxelor şi impozitelor. În ultima lună am plătit statului român contribuţii de 2,9 milioane de euro".

Felix Pătrăşcanu a explicat: "Guvernul se împrumută foarte des şi aş fi susţinătorul acestor acţiuni dacă cel puţin 10-20% din sumă s-ar direcţiona către investiţii. Eu cred că planul nostru de a ajunge la un miliard de euro cifră de afaceri în anul 2032 se poate realiza mult mai devreme doar prin intermediul investiţiilor în infrastructură. Statul român ne arată că are în vedere în strategia pentru viitor investiţii esenţiale pentru infrastructură însă lipsesc deadline-urile".

Referitor la oportuniţăţile din ţara noastră, Directorul Fan Courier a subliniat faptul că acestea sunt direct proporţionale cu lipsurile: "Susţin faptul că înainte de a investii banii în educaţie sau sănătate, ar trebuii să venim mai întâi cu investiţii în infrastructură, pentru că de acolo vom drena banii către zonele care au nevoie de ei pentru cele amintite mai devreme".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Fan Courier: mai intai rezolvati problema corectitudinii fata de clienti , in sensul respectarii termenelor asumate , chiar in timpul sarbatorilor , si apoi dati lectii cum trebuie facut. Banii luati pe colet sunt calculati cu teremebne corecte de transmitere

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Legal Accelerators

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie