Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

CONFERINŢA NAŢIONALĂ CYBERSECURITY / BOGDAN MATACHE, S&T ROMÂNIA:"Suntem într-un război cibernetic"

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

"Suntem într-un război cibernetic"

Ne aflăm într-un război cibernetic, iar pentru o bună protecţie a datelor trebuie să avem actualizată informaţia reală, consideră Bogdan Matache, consultant cyber security al companiei S&T România.

Domnia sa a afirmat: "Consider că suntem într-un război cibernetic şi pentru o bună protecţie cyber trebuie să fim cu informaţia reală actualizaţi. În acest tip de război, primul lucru care se pierde este noţiunea de adevăr şi, de aceea, apelăm (compania S&T România, n.r.) la tehnici Osint de colectare a datelor, astfel încât să validăm sau să invalidăm diferite situaţii sau alerte".

Domnul Matache a făcut, de asemenea, o prezentare a companiei pe care o reprezintă şi a descris soluţia de cybersecurity dezvoltată de specialiştii companiei, intitulată "TAPIR" (Threat Analysis and Proactive Incident Response). Această soluţie foloseşte tehnologii avansate precum "machine learning" pentru fluxurile de date în mişcare, ticketing generat de AI - Artificial Intelligence, analiză big data pentru depistarea comportamentului deviant, crawlere pentru DarkWeb, precum şi o reţea de HoneyPots.

"Am dezvoltat, cu ajutorul specialiştilor români, o soluţie pentru prevenţie şi activitate proactivă; noi facem scanări active şi avem, astfel, o bază de date impresionantă cu vulnerabilităţi. (...) Vă puteţi baza, oricând, pe speciliaştii din mediul privat. Noi am activat în China şi modelele de acolo sunt diferite de cele pe care le întâlnim în spaţiul euro-atlantic. S&T AG, din care face parte S&T România, este o companie listată la bursa Prime Standard din Germania, avem 22 de ani de prezenţă pe piaţa din România, 46 de milioane de euro cifră de afaceri în 2015 şi suntem prezenţi în 19 ţări - un lucru foarte important pentru noi, deoarece putem scana reţele private din acestea. Avem o echipă dedicată pentru cybersecurity, formată din 12 specialişti şi oferim servicii de securitate a informaţiei, pentru a genera sisteme informatice sigure, cu costuri de operare optime, şi acoperim întregul ciclu de viaţă al securităţii informaţiei. Avem, de asemenea, o echipă de white haking, cu care facem teste de penetrare, bineînţeles cu acordul beneficiarului. Oferim servicii de protejare a informaţiei, precum testare, evaluare, implementare şi operare, în conformitate cu legislaţia în vigoare, atât naţională, cât şi internaţională", a explicat Bogdan Matache.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie