Abonament gratuit

Contract de 100 milioane dolari între GE Healthcare şi Grupul Affidea

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

Contract de 100 milioane dolari între GE Healthcare şi Grupul Affidea

GE Healthcare şi Grupul Affidea, lider European în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu şi tratament al cancerului, au semnat un acord multianual de parteneriat în valoare de 100 de milioane de dolari pentru dotarea cu noi echipamente de diagnostic imagistic şi tehnologii digitale în reţeaua Affidea.

GE Healthcare va instala peste 200 de echipamente noi în reţeaua de centre Affidea din Europa. Acordul include furnizarea, în următorii trei ani, a 60 de noi RMN-uri, 50 ecografe, 40 echipamente CT şi 30 de aparate Xray în reţeaua Grupului Affidea. De asemenea, în acord este inclus şi un contract de service pentru şase ani.

În plus, Affidea îşi extinde colaborarea cu GE Healthcare în domeniul produselor farmaceutice pentru diagnosticul imagistic la nivel de grup, pentru a include Clariscan, noua substanţă de contrast a GE Healthcare, utilizată în examinările RMN.

Prin acest acord de parteneriat, Grupul Affidea şi GE Healthcare îşi propun să finalizeze obiectivul ca întreaga flotă de echipamente imagistice a Affidea să fie interconectată în reţea, pentru a permite colaborarea medicilor, a susţine dezvoltarea supra-specializării în imagistică şi a sprijini echipele în îmbunătăţirea proceselor operaţionale aproape în timp real.

Affidea va implementa centre de post-procesare PACS (Picture Archiving and Communication System) dotate cu cele mai noi şi avansate tehnologii şi capabilităţi analitice de examinare a performanţei, folosind platforma de date Edison a GE Healthcare, arată un comunicat de presă.

Acesta arată că Grupul Affidea şi GE Healthcare se angajează să continue dezvoltarea de noi soluţii de îmbunătăţire şi eficientizare a fluxului operaţional în diagnostic imagistic, cu scopul să încurajeze medicina bazată pe dovezi medicale.

Giuseppe Recchi, CEO al Grupului Affidea, a subliniat: "În era medicinei bazate pe date clinice, potenţialul de a îmbunătăţi experienţa pacienţilor şi medicilor este unul impresionant. Scopul nostru este acela de a sprijini echipele noastre medicale şi operaţionale, folosind analiza datelor pentru a redefini modul în care ne îngrijim pacienţii şi a îmbunătăţi continuu experienţa acestora în clinicile noastre. Suntem foarte încântaţi că am putut colabora cu GE Healthcare la acest proiect important care va contribui la dezvoltarea asistenţei medicale bazate pe dovezi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie