Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Criza economică actuală este mai gravă decât Marele Crah din 1929

A.B
Politică /

Criza economică actuală este mai gravă decât Marele Crah din 1929

Criza economică actuală este mai gravă decât Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu,conform Agerpres.

"Trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru economie din ultima sută de ani. În primul rând că n-a mai existat o criză dublă, una de sănătate şi una economică. Este mai rău decât în criza economică din 1929. Este mai rău decât în timpul Marelui Crah din 1929", a afirmat Florin Cîţu.

De asemenea, Ministrul Finanţelor a susţinut că actuala criză economică este cea mai mare criză înregistrată pe timp de pace.

"Să ştiţi că pe timp de pace nu s-a oprit niciodată economia aşa cum s-a oprit acum, niciodată nu s-au oprit companiile aşa cum s-au oprit acum. Vorbim de timp de pace, pe timp de pace este cea mai mare criză", a adăugat Florin Cîţu.

Prăbuşirea Bursei de pe Wall Street ("Marele Crah") din toamna anului 1929 este considerată una din cauzele principale ale Marii Crize Economice din 1929-1933, care a provocat, printre altele, o creştere masivă a şomajului atât în SUA, cât şi în Europa.

Opinia Cititorului ( 11 )

 1. Demisia urgent Matzu-Catzu! Prin aprilie ne aburea că rezultatele din economie sunt bune deși lumea era arestată în case.

  1. Gagiu' e cult in cap.

  intotdeauna ultime criza e cea mai criza dintre toate

  "va urma" 

  de la ochelari distorsionează realitatea + Gică contra.

  demisia

  Dupa ce ca indatoreaza Romania precum respira, astfel incat nici 20 de generatii de acum incolo nu vor plati datoria, Potaia asta latoasa mai are si tupeul sa spuna romanilor ca vine o criza mai mare decat crahul din 1929! Unii naivi ii cer demisia! Ce demisie, plutonul de executie se impune pt aceasta Potaie galben-leproasa!

  1. nu vad rezistentii in piata urland ,plangand de mila copilasilor indatorati mai ales ca nu le a marit nici alocatia

   Pai, rezistentii sunt de 2 categorii: marea majoritate bine spalata pe creier de propaganda Sistemului, sunt cei care ies si urla in piata, daca primesc comanda de mobilizare pe Facebook; cealalta categorie este reprezentata de un grup mic de revolutionari si anarhisti de profesie(alta meserie n-au), care sunt bine platiti din afara tarii pt dezordinea pe care o creeaza! Cum primii n-au primit comanda, iar ceilalti, banii, n-au de ce sa iasa si sa urle in piata!

  citind mesajele de.pe aici, imi amintesc de rezultatele testelor PISA: 50% din populatia Romaniei este analfabeta functional

  1. E clar ca tu esti in aia 50% de care vorbesti, chiar in fruntea lor! Asa ca, in cazul tau, rade ciob de oala sparta!

  Criza și lipsa de bani nu se gată niciodată....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie