CTP achiziţionează Equest Logistic Park pentru aproximativ 30 de milioane de euro

C.B.
Companii #Construcţii /

Dana Sava

Dana Sava

CTP, dezvoltator si administrator de parcuri industriale din România şi Europa Centrală şi de Est îşi extinde portofoliul aflat în vecinătatea Bucureştiului, pe autostrada A1, la Km 13, punctul zero al pieţei logistice şi industriale din România, achiziţionând Equest Logistic Park pentru aproximativ 30 de milioane EUR de la Forum Serdika, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, echipa Cushman & Wakefield Echinox care a coordonat procesul de vânzare şi a asistat vânzătorul a fost condusă de Tim Wilkinson, Partner Capital Markets, Dana Sava, Senior Consultant şi Dan Spiru, Senior Analyst. Odată cu vânzarea Equest Logistic Park, echipa şi-a consolidat poziţia de lider în ceea ce priveşte intermedierea tranzacţilor cu proprietaţi industriale şi logistice în ultimii 15 ani.

Tim Wilkinson, Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox, a declarant: "Această tranzacţie reflectă tendinţa puternică de consolidare pe care o observăm în piaţa industrială şi logistică, o piaţă foarte activă. Investitorii de top achiziţionează active care se integrează foarte bine din punct de vedere strategic în portofoliul lor, contribuind astfel la reducerea gradului de fragmentare al pieţei. Suntem încântaţi că am oferit consultanţă pentru proprietarii Equest Logistic Park în această tranzacţie finalizată într-o perioadă cu multe provocări, care a implicat schimbări fără precendent în rutina zilnică, atât în ce priveşte aspectele sociale, cât şi legat de metodele de lucru. Ea demonstrează că piaţa încă este activă şi că va depăşi obstacolele dificile, aşa cum a făcut-o şi în trecut. Considerăm că piaţa este mult mai matură comparativ cu ultima situaţie în care ne-am confruntat cu provocări semnificative."

Dana Sava, Senior Consultant, Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox, a declarat la rândul său: " Tranzacţia dovedeşte că piaţa logistică şi industrială a atins un nivel ridicat de lichiditate, astfel că atunci când o proprietate de clasă A este prezentată pentru vânzare, nivelul de interes este ridicat atât din partea investitorilor activi pe plan local, cât şi din partea celor care caută să intre pe piaţa din România. Ne aşteptăm ca piaţa investiţiilor industriale să continue procesul de consolidare chiar mai rapid, pe măsură ce depăşim provocările actuale cu care ne confruntăm."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro