Abonament gratuit

C&W ECHINOX Consignor îşi extinde biroul din Victoria Center

P.A.
Companii #Construcţii /

 Consignor îşi extinde biroul din Victoria Center

Consignor, compania internaţională de software, îşi extinde biroul din Bucureşti în clădirea Victoria Center din centrul Capitalei, potrivit unui comunicat al C&W Echinox remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Tranzacţia presupune securizarea suprafeţei existente, de 1.500 de metri pătraţi şi contractarea unui spaţiu suplimentar de 500 de metri pătraţi din toamna anului 2020.

"Această tranzacţie reconfirmă tendinţa ultimilor ani, în care firmele de IT, cel mai dinamic sector în piaţa locală de birouri, investesc în sedii de calitate, situate în zone centrale, cu acces la mijloace de transport în comun şi o gamă largă de servicii. Totodată, extinderea Consignor reprezintă o nouă dovadă că Bucureştiul are un bazin extins de talante IT, fiind o destinaţie strategică pentru marile companii de profil", a declarat Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox, citat în comunicat.

Victoria Center este o clădire clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de circa 8.500 de metri pătraţi.

Imobilul are un grad de ocupare de 100%, fiind situat la intersecţia dintre Calea Victoriei şi strada Frumoasă, la 300 de metri de staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS