DE IERIToate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

Toate plăţile cu produsele Sodexo pot fi făcute cu smartphone-ul

Cei care deţin dispozitive Android au acces la serviciul Sodexo Pay pentru toate plăţile efectuate cu produsele Sodexo, incluzând aici cardurile de masă, de vacanţă, cadou şi culturale. Persoanele care au Android vor putea plăti utilizând direct smarthphone-ul, pe care a fost descărcată aplicaţia. Sodexo Pay permite integrarea tuturor cardurilor Sodexo - Gusto, Turist, Cultura, Cadou- pe acelaşi dispozitiv. Posesorii de cont CardSodexo vor putea descărca gratuit Sodexo Pay. Beneficiarii de carduri Sodexo vor putea utiliza această soluţie de plată în cadrul reţelei de comercianţi afiliaţi care acceptă plata cu cardul.

Sven Marinus, CEO Sodexo Româ-nia, a spus: "Misiunea Sodexo, atât la nivel global cât şi local, este de a îmbunătăţi în permanenţă calitatea serviciilor şi calitatea vieţii consumatorilor. Unul din paşii pe care îi facem în acest sens, este de a oferi tuturor accesul la sisteme de plată rapide, sigure şi eficiente. Suntem printre primele companii şi singurul emitent de carduri şi tichete ce a dezvoltat o soluţie destinată utilizatorilor de telefoane Android".

Procentul tranzacţiilor contactless se situează, la noi, la aproape 70% din totalul tranzacţiilor cu cardul, faţă de 50% - la nivel european.

Conform unui studiu intern, în ultimele 6 luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2,75 milioane de tranzacţii contactless pe lună. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locaţii afiliate la card, întărind astfel avantajele oferite de plată prin serviciul contactless. Potrivit unui comunicat de presă, prin aplicaţia Card Sodexo România, utilizatorii au acces în timp real la informaţii despre card, tranzactii, soldul disponibil şi promoţii dedicate, precum şi la reţeaua de locaţii afiliate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS