Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul european al amenajărilor interioare

G.U.
Comunicate de presă #Construcţii /

Delta Studio, distinsă cu trei premii la Oscarul european al amenajărilor interioare

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele de design interior semnate de compania românească Delta Studio au câştigat distincţii în cadrul European Property Awards 2020-2021, conform unui comunicat de presă.

Toate cele trei proiecte înscrise în această vară de companie au fost recompensate: Apartamentul Scenografic, amenajat de biroul de design interior propriu, Delta Studio Design, la categoria "Cel mai bun Design interior de Apartament Rezidenţial"; Apartamentul MAsculin, amenajat de Delta Studio Design pentru actorul Vladimir Drăghia, la categoria "Cel mai bun Design interior într-o Reşedinţă Privată"; cafeneaua Bread & Butter, semnată de Wow Project, birou francizat al Delta Studio Design, la categoria "Cel mai bun Interior Leisure".

European Property Awards, nivelul regional al International Property Awards, reprezintă un reper în domeniu şi este concursul cu cea mai mare notorietate din industrie. Primirea unei distincţii în cadrul acestei competiţii reprezintă o recunoaştere a excelenţei şi listarea între cei mai distinşi actori internaţionali din domeniu.

Potrivit comunicatului, distincţiile primite de companie şi în acest an reprezintă o confirmare a valorii internaţionale a interioarelor amenajate de Delta Studio, care au concurat cu proiecte semnate de profesionişti din domeniu din toată Europa. Delta Studio va fi premiată oficial în cadrul ceremoniei European Property Awards din 11 decembrie 2020, desfăşurată anul acesta onlinel din cauza contextului pandemic.

În 2019, Delta Studio a fost premiată pentru toate cele cinci categorii la care a participat, iar trei dintre proiectele înscrise au primit distincţia absolută, 5 STARS, atestând excelenţa produselor şi serviciilor oferite.

Cristina Golban, director Delta Studio Design, a declarat: "Premierea proiectelor noastre pentru al doilea an consecutiv reprezintă o confirmare a drumului pe care am pornit, acela de a realiza în România amenajări de talie internaţională, în acord cu cele mai actuale tendinţe în design. De asemenea, ne obligă să menţinem standardul ridicat şi exigenţa în toate proiectele pe care le desfăşurăm".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie