Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Dezvoltatorul imobiliar belgian WDP - profit în creştere cu 13,3%

D.V.
Companii #Construcţii /

Dezvoltatorul imobiliar belgian WDP - profit în creştere cu 13,3%

Dezvoltatorul imobiliar belgian WDP şi-a majorat profitul EPRA (n.r. rezultatul principal al activităţilor de bază care mai indică gradul în care dividendele curente sunt suportate de profit) la 33,4 milioane de euro, în 2019, în creştere cu 13,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Rezultatul net (IFRS) din trimestrul T1 2019 se ridică la 38,6 milioane de euro. Rata de ocupare a fost de 97,3% la data de 31 martie 2019, faţă de 97,5% la 31 decembrie 2018, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis redacţiei noastre.

Proiectele dezvoltatorului imobiliar în ţara noastră sunt următoarele:

Slatina unde WDP va extinde facilitatea de producţie existentă a producătorului de pneuri auto Pirelli, cu un depozit nou construit, de ultimă generaţie, care acoperă aproximativ 62.000 m². După finalizare, programată pentru al doilea trimestru al anului 2020, Pirelli va închiria noua facilitate logistică pentru un termen fix de cincisprezece ani. Bugetul de investiţii se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro.

Pauleşti unde se construieşte un nou centru de distribuţie pentru Iron Mountain, cu o suprafaţă de aproximativ 10.500 m², cu livrare progresivă până în al patrulea trimestru al anului 2021. Iron Mountain va închiria spaţiile pentru un termen de douăsprezece ani. Bugetul de investiţii pentru WDP ajunge la aprox. 4,5 milioane de euro.

Bucureşti - Stefăneştii de Jos unde furnizorul de telecomunicaţii Toya se va muta într-un nou centru de distribuţie de circa 8,600 m², în cadrul unui contract de închiriere de zece ani pe termen lung. WDP proiectează o investiţie de aproximativ 3,5 milioane de euro.

Oradea - WDP va construi şi închiria un nou depozit de aproximativ 34.000 m² pentru furnizorul de automobile Sogefi (data planificată de livrare: sfârşitul anului 2019), în baza unui contract de arendare de cincisprezece ani. WDP proiectează un buget de investiţii de aproximativ 16 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS