Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Doi membri noi în Directoratul Transelectrica

A.C.
Companii #Energie /

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunţat astăzi numirea în funcţiile rămase libere din Directoratul companiei a lui Octavian Lohan şi a lui Gheorghe Cristian Visan, începând de azi, potrivit unui raport transmis BVB.

Mandatul se acordă noilor membri ai Directoratului pentru perioada ramasă din durata de valabilitate a mandatelor predecesorilor acestora.

Octavian Lohan are o experienţă profesională în domeniul tehnic de peste 40 de ani, din care în ultimii 15 ani în diferite funcţii de conducere operativă, printre care semnificativă fiind cea de director al Dispecerului Energetic Naţional.

"Se remarcă (Lohan - n.r.) printr-o vastă activitate pe plan naţional în sistemul electroenergetic naţional (SEN) al României şi deopotrivă în colaborarea cu operatorii de transport şi de sistem din ţările europene cu care SEN al României funcţionează interconectat pentru dezvoltarea pieţei unice europene de energie electrică", se arată în comunicat.

Gheorghe Cristian VIŞAN are experienţă profesională în sectorul energetic de peste 24 de ani, iar în domeniul transportului de electricitate, dobândită în special în cadrul Companiei şi precursoarelor acesteia, de peste 15 ani dedicaţi derulării proiectelor de investiţii şi pieţei de energie, ocupând diferite funcţii de conducere.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS