ICT

Doi membri noi în Directoratul Transelectrica

A.C.
Companii #Energie / 08 mai 2014

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunţat astăzi numirea în funcţiile rămase libere din Directoratul companiei a lui Octavian Lohan şi a lui Gheorghe Cristian Visan, începând de azi, potrivit unui raport transmis BVB.

Mandatul se acordă noilor membri ai Directoratului pentru perioada ramasă din durata de valabilitate a mandatelor predecesorilor acestora.

Octavian Lohan are o experienţă profesională în domeniul tehnic de peste 40 de ani, din care în ultimii 15 ani în diferite funcţii de conducere operativă, printre care semnificativă fiind cea de director al Dispecerului Energetic Naţional.

"Se remarcă (Lohan - n.r.) printr-o vastă activitate pe plan naţional în sistemul electroenergetic naţional (SEN) al României şi deopotrivă în colaborarea cu operatorii de transport şi de sistem din ţările europene cu care SEN al României funcţionează interconectat pentru dezvoltarea pieţei unice europene de energie electrică", se arată în comunicat.

Gheorghe Cristian VIŞAN are experienţă profesională în sectorul energetic de peste 24 de ani, iar în domeniul transportului de electricitate, dobândită în special în cadrul Companiei şi precursoarelor acesteia, de peste 15 ani dedicaţi derulării proiectelor de investiţii şi pieţei de energie, ocupând diferite funcţii de conducere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro