Abonament gratuit

Donald Trump cere liderului nord-coreean Kim Jong-Un să grăbească acordul cu SUA

L.I.
Internaţional /

Donald Trump cere liderului nord-coreean Kim Jong-Un să grăbească acordul cu SUA

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut duminică, printr-un mesaj adresat pe reţeaua socială Twitter, liderului nord-coreean Kim Jong-Un, "să acţioneze rapid" pentru a ajunge la un acord cu Statele Unite.

Mesajul a venit ca o reacţie asupra criticilor pe care fostul vicepreşedinte Joe Biden, posibilul său rival democrat în alegerile din 2020, le-a adus lideului de la Phenian.

Coreea de Nord a anunţat joi că a refuzat oferta Statelor Unite pentru noi discuţii, înainte de expirarea termenului limită de sfârşit al anului, stabilit de Coreea de Nord pentru ca Washingtonul să dea dovadă de mai multă flexibilitate în negocieri, menţionează News.ro

Secretarul american al Apărării Mark Esper a a anunţat duminică, că exerciţiile militare comune ale SUA şi Coreea de Nord au fost amânate, pentru a stimula eforturile pentru pace.

Agenţia de presă nord-coreeană KCNA l-a criticat vineri pe Biden pentru insultele aduse lui Kim Jong-Un, numindu-l pe Biden "un câine turbat" care trebuie eutanasiat.

Biden este pe primul loc între candidaţii la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru candidatura în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020.

"Joe Biden ar putea fi adormit şi foarte încet, dar nu este un "câine turbat". Este ceva mai bun decât asta, dar eu sunt singurul care vă poate duce acolo unde trebuie să fiţi", a mai scris Trump pe Twitter.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie