Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Două birouri RE/MAX fuzionează pentru a-şi consolida prezenţa pe piaţa din Capitală

A.I.
Companii #Construcţii /

Andrei Marinescu

Andrei Marinescu

RE/MAX România anunţă fuzionarea a două dintre birourile din Capitală - RE/MAX Magnum şi RE/MAX Estates, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, broker/ Ownerii Adrian Alexandrov şi Andrei Marinescu au luat această decizie cu scopul de a-şi consolida prezenţa pe piaţa de consultanţă imobiliară din Capitală prin stabilirea unui obiectiv comun, respectiv integrarea agenţilor de top şi a strategiilor de dezvoltare sub aceeaşi umbrelă.

Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum, a declarat: "Am decis fuzionarea birourilor RE/MAX Magnum şi RE/MAX Estates pentru a ne consolida poziţia de lider în cadrul RE/MAX, cea mai mare reţea imobiliară din România. Ne propunem să participăm în continuare la dezvoltarea şi vânzarea de proiecte imobiliare de amploare, precum cele pe care le avem deja în lucru, dar şi integrarea unei oferte variate de produse imobiliare si de investiţii, conforme cu nevoile clienţilor noştri".

Printre proiectele de renume, tranzacţionate în exclusivitate de RE/MAX Magnum, se numără CITTA Residential Park, Petru Rareş Residence, Nordis, LUXURIA, WIN Herăstrău, White Sands (proiect internaţional) etc.. Totodată, potrivit Broker/Ownerilor, noile planuri vizează dezvoltarea teritorială şi atragerea în portofoliu a unui număr crescut de proiecte şi investiţii cât mai eficiente pentru clienţi.

Adrian Alexandrov, Manager RE/MAX Magnu, a adăugat: "Ne dorim o dezvoltare accelerată şi vizăm deschiderea a circa 20 de birouri până în 2025, în toate zonele Bucureştiului, cu un număr de 500 de agenţi, care să acopere toate categoriile de produse imobiliare. De asemenea, obiectivul nostru implică şi menţinerea celor mai înalte standarde profesionale, atestate prin tranzacţii de succes, clienţi mulţumiţi şi premii internaţionale".

În urma fuzionării celor două unităţi, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare şi investiţii, contribuind, alături de Andrei Marinescu - unul dintre cei mai longevivi brokeri din reţeaua RE/MAX România - şi de echipa extinsă administrativă a biroului RE/MAX Magnum, la dezvoltarea şi extinderea birourilor.

De asemenea, prin aceasta fuziune, noua unitate mixtă se va scinda în biroul RE/MAX Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenţi, care se va reloca din sediul actual într-o locaţie mult mai prestigioasă şi biroul RE/MAX Magnum 2, cu o echipă de 12 agenţi, aflată în creştere. Următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 şi va consta în deschiderea unui nou birou, RE/MAX Magnum 3, în zona Aviaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

05 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8336
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0757
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3448
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.2285

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie