DUPĂ O INVESTIŢIE DE 65,3 MILIOANE EUROTermocentrala Paroşeni - prima instalaţie a CE Hunedoara conformă cu legislaţia de mediu a UE

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 28 august 2018

Termocentrala Paroşeni este, de ieri, prima instalaţie a Complexului Energetic Hunedoara conformă cu legislaţia europeană de mediu, ca urmare a unei investiţii de 65,3 milioane de euro, potrivit Ministerului Energiei. Pe pagina de facebook a ministerului de resort scrie că termocentrala a fost dotată cu o instalaţie de desulfurare care elimină 94% dintre emisiile de SO2. "Această investiţie are dublă importanţă. Pe de o parte, termocentrala Paroşeni va fi aprovizionată cu cărbune din Valea Jiului, iar pe de altă parte, orice pas făcut în direcţia respectării cerinţelor de mediu de către termocentralele pe cărbune din România ne asigură în viitor un mix energetic la fel de diversificat", mai reprezentanţii Ministerului Energiei.

Complexul Energetic Hunedoara activează în domeniul producţiei, furnizării şi comercializării energiei electrice pe bază de huilă. Astfel, compania produce, dispecerizează, transportă, distribuie şi furnizează energia termică, desfăşoară activităţi de cercetare geologică pentru descoperirea rezervelor de huilă, exploatează zăcămintele de huilă şi mentenanţă.

Societatea are două sucursale ce desfăşoară activităţi cu profil energetic - Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni - şi cinci sucursale ce activează în domeniile cu profil minier - Exploatarea Minieră Lonea, Exploatarea Minieră Livezeni, Exploatarea Minieră Vulcan, Exploatarea Minieră Lupeni şi sucursala Prestserv Petroşani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro