Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

EcoVillas a finalizat 90% din proiectul LOFT green apartments

I.A.
Companii #Construcţii /

EcoVillas a finalizat 90% din proiectul LOFT green apartments

Compania românească EcoVillas a finalizat, în proporţie de 90%, primele 44 de apartamente şi spaţii comerciale din ţara noastră, 100% ecofriendly, din proiectul LOFT green apartments, se arată într-un comunicar remis Redacţiei noastre.

Locuinţele nu poluează, fiind primele apartamente care nu sunt racordate la gaze şi folosesc un sistem de încălzire şi răcire cu pompe geotermice. Totodată apartamentele sunt alimentate cu energie regenerabilă, acestea fiind gândite pentru a reduce spre zero impactul pe care îl au asupra mediului.

Gabriel Focşeneanu, managrul proiectului, a declarat: "Nu suntem la primul proiect de acest gen dezvoltat în Romania. Ecovillas a mai construit alte 32 de case pasive cu pompe de căldură finalizate în anul 2016. Acestea s-au bucurat de un real succes fiind vândute în întregime, iar valoarea lor a crescut deja cu 35% de la darea în folosiţă. Demararea proiectului LOFT a fost un act de curaj din partea noastră pentru că ne adresăm altui tip de clienţi, clienţii de apartamente care sunt diferiţi de cei de case. Apartamentele pasive sunt cu adevărat o investiţie pentru că aduce reduceri de costuri lunare şi confortul unei locuinţe smart".

Proiectul LOFT green apartaments nu poluează deoarece foloseşte un sistem de încălzire şi răcire bazat pe pompe geotermice. Locuinţele nu sunt racordate la gaz şi sunt alimentate cu energie regenerabilă iar datorită sistemului de încălzire cu pompe geotermice, pe timpul iernii, costurile lunare se reduc cu 90% faţă de un apartament standard.

"Încălzirea într-o lună de iarnă este 1 leu/mp. Asta înseamnă că la trei camere în luna ianuarie locatarii vor plăti cel mult 70 de lei încălzirea. Există în fiecare apartament un sistem de încălzire prin pardoseală, iar pierderile de căldură sunt reduse la zero datorită izolaţiei foarte bune. Geamurile sunt şi ele speciale pentru apartamente pasive, deşi sunt foarte mari, nu pierd căldura din locuinţă", a adăugat Gabriel Focşeneanu.

Complexul LOFT dispune şi de prize pentru maşini electrice, parcări pentru biciclete şi cărucioare, boxe, parcări subterane şi supraterane, loc de joacă, acces facil către transportul în comun şi magazine.

LOFT green apartaments este construit în stil industrial şi promovează apartamente unice. Compania Ecovillas investeşte 10 milioane de euro în construcţia celor 3 blocuri ce vor avea în total 154 de apartamente cu una, două şi trei camere.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS