Antibiotice Iaşi

EDIŢIE ANIVERSARĂ BURSA - 30 DE ANIFelicitări adresate Ziarului BURSA

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 24 - 27 august

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Născut în perioada tumultoasă în care societatea românească îşi căuta drumul spre libertate şi democraţie, Ziarul BURSA rămâne martor fidel al transformărilor sociale, dar mai ales economice trăite de România în ultimii 30 de ani.

Ca publicaţie implicată şi activă, BURSA are meritul incontestabil de a promova şi sprijini iniţiativele antreprenoriale şi de a dovedi, prin propria experienţă, că rămâi în piaţă ca un partener apreciat doar prin eficienţă şi profesionalism.

Rolul presei a fost şi rămâne unul fundamental pentru societatea românească.

Contextul actual generat de pandemia sanitară readuce în prim plan nevoia cetăţenilor de a fi informaţi clar, corect şi rapid. Apreciez faptul că publicaţia BURSA a înţeles această responsabilitate şi şi-a informat cititorii în mod imparţial, păstrând la standarde ridicate calitatea informaţiei.

Felicit echipa BURSA pentru întreaga activitate, îi urez proiecte împlinite şi ediţii la fel de valoroase în următorii ani!

(Ludovic Orban, Prim-ministru al României)

________________________________________________________

Actualizare Felicitări adresate Ziarului BURSA

Ziarul BURSA este de 30 de ani un reper al presei economice româneşti. BURSA a crescut odată cu economia românească şi sper că, împreună, vom asista la maturizarea mediului economic într-un viitor nu prea îndepărtat.

În cele trei decenii de existenţă, ziarul BURSA a fost martorul evoluţiei anevoioase către democraţie şi economie de piaţă a statului român, a fost una dintre publicaţiile care au susţinut neîndoielnic aderarea României la Uniunea Europeană şi NATO, două momente istorice care au adus ţării noastre predictibilitate mai ales în faţa partenerilor noştri economici din zona euro-atlantică.

Una dintre priorităţile mele a fost şi rămâne comunicarea sinceră cu toate publicaţiile, fie ele specializate în economie, fie generaliste. Consider că rolul presei este unul esenţial în evoluţia României către o economie puternică.

Cu apreciere,

(VIRGIL-DANIEL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI, ENERGIEI ŞI MEDIULUI DE AFACERI)

___________________________________________

Actualizare Felicitări adresate Ziarului BURSA

Stimate Domnule Florian Goldstein

Ziarul Bursa, în cei 30 de ani de existenţă, a reprezentat pentru mediul de afaceri, pentru pieţele financiare bancare şi nebancare, precum şi pentru investitori şi consumatori de produse financiare locul din presă în care s-a spus adevărul. Analişti financiari, economişti, oameni politici, conducători de instituţii financiare au găsit în ziarul BURSA locul în care şi-au expus gândurile, poziţiile faţă de problematica specifică, reacţiile la deciziile guvernanţilor sau parlamentarilor. În cei 30 de ani, ziarul BURSA a informat corect, obiectiv şi profesionist, fiind locul în care părerile pro şi contra şi-au găsit modul egal de tratare.

Iată de ce în presa economico-financiară ziarul BURSA îşi merită locul şi trebuie ca şi în continuare să îl onoreze.

LA MULŢI ANI!

Mircea Ursache,

Fost vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghjere Financiară

___________________________________________

Actualizare Felicitări adresate Ziarului BURSA

Felicitări Bursa, felicitări colectivului redacţional, felicitări Make!

Radu Graţian Gheţea, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Libra Internet Bank

____________________________________________

Actualizare Felicitări adresate Ziarului BURSA

Make, felicitări pentru tine şi întreaga echipa a Ziarului Bursa! Sunt onorat să colaborez cu voi!

Andre Cappon, fondatorul grupului CBM din New York

____________________________________________

Actualizare Felicitări adresate Ziarului BURSA

Felicitări! Profesionalism, ţinută civică de excepţie; catalizator al unui adevărat proces de educaţie financiară şi morală! Mulţi ani să continuaţi tot aşa!

Cu ales respect,

Costel Ceocea, Preşedintele SIF Moldova

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În peisajul media autohton, supus unor dese transformări în ultimii ani, ziarul BURSA a menţinut permanent un standard ridicat al profesionalismului şi libertăţii presei. Sunt un cititor vechi al publicaţiei, încă de pe vremea când locuiam în Statele Unite ale Americii şi citeam presa de calitate din România, pentru a rămâne conectat cu realităţile de acasă.

Economia României a trecut prin multe provocări în ultimele trei decenii. Tranziţie, crize, boom economic, privatizări, lecţii grele şi unele reuşite. În toate aceste momente, ziarul BURSA a fost acolo şi a făcut ceea ce a trebuit. Sunt convins că va continua acest drum.

La mulţi ani, BURSA! Felicitări şi spor la treabă!

(Sebastian Burduja, Secretar de Stat Ministerul Finanţelor Publice)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Având în vedere împlinirea a 30 de ani de existenţă pe piaţa românească, doresc în primul rând să vă urez la cât mai mulţi ani în continuarea actului jurnalistic profesionist, să vă menţineţi acelaşi standard în a devoala informaţii veridice, direct de la sursă, opiniei publice şi să vă concentraţi eforturile în a menţine şi totodată în a creşte audienţa pe care aţi servit-o, iată, timp de 30 de ani, cu succes.

Apreciez, de asemenea, experienţa, profesionalismul, munca jurnaliştilor din spatele tuturor interviurilor acordate, informaţii documentate care transmit opiniei publice, cititorului dumneavoastră, un mesaj nedistorsionat, fapt ce vă transformă într-o sursă de informare reală şi credibilă.

La mulţi ani!

(Raed Arafat, secretar de stat Ministerul Afacerilor Interne)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Cunosc şi recunosc activitatea Ziarului BURSA pentru profesionalismul dovedit în cele trei decenii de existenţă şi pentru forţa de a rezista pe o piaţă în continuă schimbare şi care a "răpus" din păcate "monştrii sacri" legendari ai mass mediei din ţara noastră. Personal, mi-am făcut "botezul" în noua mea demnitate publică, responsabilitate vremelnică în slujba Comunicaţiilor electronice, la evenimentul organizat de Ziarul Bursa şi le mulţumesc pentru încredere şi "pasa" primită încă din primele minute ale mandatului meu. Pentru cititorii ziarului BURSA, aniversarea celor trei decenii de activitate neîntreruptă a publicaţiei reprezintă o dovadă în plus că presa de calitate îşi va găsi mereu un loc în peisajul media. Sunteţi o arhivă vie a istoriei recente a României, într-o perioadă marcată de încercări grele, de zbucium şi de reaşezare a societăţii noastre. Personal, reiterez faptul că mă bucur de o colaborare fructuoasă cu echipa de jurnalişti BURSA şi cititorii acesteia.

Vă doresc să rămâneţi acelaşi punct de reper al jurnalismului de calitate ca şi până acum şi să marcaţi următorii 30 de ani cu cel puţin atât de multe realizări. La mulţi ani, Ziarul BURSA!

(DRAGOŞ C.-L. PREDA, SECRETAR DE STAT PENTRU COMUNICAŢII ELECTRONICE MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În numele lui Mehmet Sumeroglu, Chairman Supreme Council of European Business şi a întregii noastre comunităţi internaţionale de afaceri, avem deosebita plăcere de a vă ura «La mulţi ani!» cu ocazia aniversării celor 30 de ani de activitate! Felicitări conducerii Ziarului BURSA pentru perseverenţa şi rezultatele obţinute în tot acest timp şi felicitări echipei pentru proiectele editoriale deosebite, pentru evenimentele minunate şi pentru dedicarea faţă de cititori şi faţă de toţi partenerii.

Vă dorim încă 30 de ani plini de realizări excepţionale!

(Supreme Council of European Business)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Inspiraţie alături de informaţie timp de 30 de ani neîntrerupt! Multumim BURSA pentru eforturi, profesionalism şi calitate! Mulţumim oamenilor care au făcut şi fac posibilă istoria şi viitorul ziarului BURSA! La mulţi ani!

(CORNELIU BODEA, PREŞEDINTELE CENTRULUI ROMÂN PENTRU ENERGIE)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind urează "La mulţi ani" colegilor de la cotidianul BURSA, publicaţie care în 10 august 2020 a împlinit 30 de ani de la înfiinţare!

Profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă colegii de la BURSA au făcut posibil succesul de care se bucură această publicaţie din partea cititorilor.

Cotidianul BURSA şi MediaSind sunt legate de o veche colaborare în sprijinul jurnalismului de calitate. În data de 31 mai 2016, cotidianul BURSA a devenit partener oficial al MediaSind în cadrul Proiectului ReStart - pentru un jurnalism de calitate. Acordul de parteneriat a fost semnat de către proprietarul ziarului BURSA, jurnalistul Florian Goldstein, şi preşedintele Sindicatului Român al Jurnaliştilor - MediaSind, Cristi Godinac:

http://www.mediasind.ro/comunicate-1/cotidianulbursaparteneroficialalproiectuluirestart-pentruunjurnalismdecalitate

Ne exprimăm convingerea că şi acest proiect realizat în sprijinul studenţilor care doresc să devină jurnalişti, dar şi viitoarele proiecte pe care le vom realiza împreună, vor pune bazele unui jurnalism de calitate şi vor veni în sprijinul tuturor celor care fac parte din această greu încercată breaslă!

Împreună suntem mai puternici! La mulţi ani BURSA!

(SINDICATUL ROMÂN AL JURNALIŞTILOR MEDIASIND)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În paginile ziarului se reflectă zilnic - ca într-o oglindă fidelă - pulsul vieţii economiei româneşti.

BURSA este cu adevărat un partener preţios al mediului de afaceri.

Prin informaţiile ce se regăsesc în rubricile dedicate, prin analizele profunde, dar şi prin luările de poziţie, nu o dată caustice, sunt reliefate carenţele mecanismelor reglementate, dar şi reacţiile autorităţilor.

Viaţa antreprenorilor ar fi mult mai dificilă dacă n-ar exista BURSA.

Ne informează, dar ne şi sprijină.

Vă mulţumim că existaţi şi acum, la ceas aniversar, vă doresc un sincer «La mulţi ani!» şi multe succese de viitor.

(DR. MIHAI IONESCU, PREŞEDINTELE EXECUTIV AL ANEIR, CO-PREŞEDINTELE CONSILIULUI DE EXPORT AL ROMÂNIEI)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

România a marcat, recent, 30 de ani de la Revoluţie şi 30 de ani de tranziţie de la o economie centralizată către o economie de piaţă.

A fost şi este un drum lung, sinuos, cu urcuşuri şi coborâşuri.

În tot acest timp, s-au construit fundamentele pentru o economie de piaţă: de la adaptarea sistemului de învăţământ, la crearea unei noi generaţii de manageri şi antreprenori, până la dezvoltarea unor noi afaceri locale şi intrarea marilor multinaţionale pe piaţă.

Şi, personal, cred că presa economică a jucat un rol important în acest proces de transformare.

BURSA a fost unul din primele ziare cu profil economic din România.

În toţi aceşti 30 de ani a fost o prezenţă constantă în peisajul media, relatând despre economia României şi o importantă şcoală pentru mulţi ziarişti din domeniul economic.

Fiind una dintre cele mai vechi bănci din România, CEC Bank a fost unul dintre colaboratorii ziarului încă de la începuturi.

Felicitări echipei, felicitări fondatorului şi să ne auzim cu bine la următoarele aniversări!

(BOGDAN NEACŞU, DIRECTOR GENERAL AL CEC BANK)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

UNIC! De 30 de ani ziarul BURSA, unic ca longevitate în domeniul afacerilor, a constituit şi continuă remarcabil să o facă, a fost un ghid profesionist pentru cetăţenii români confruntaţi peste noapte cu exigenţele, provocările şi oportunităţile unei noi economii.

Imparţial si urmărind cu încăpăţânare să prezinte cât mai simplu teme economice complicate, ziarul BURSA constituie şi azi, după 30 de ani, o sursă valoroasă de informare pentru profesionişti, dar si pentru noii antreprenori.

Editorialele spumoase, erudite si provocatoare ale ziaristului Make (pseudonim), constituie un prilej de delectare intelectuală, dar şi o provocare îndrăzneaţă dovedita de numeroasele păreri PRO si CONTRA prezente în zona de comentarii.

Ziarul BURSA a constituit acum 30 de ani ,ca şi azi, un mic ghid de îndrumare a antreprenorilor români în drumul lor şi al afacerilor lor spre conectarea cu economia europeană şi mondială. Ziarul BURSA a găzduit cu generozitate o varietate amplă de opinii, stimulând si încurajând dezbaterile, schimburile de idei.

Felicitări fondatorului şi echipelor numeroase tinere, entuziaste, nerăbdătoare şi creatoare de noi faceri! Ziarul BURSA trebuie felicitat că a găzduit o şcoală informală de ziarişti şi antreprenori în cele mai diverse domenii.

La mulţi ani!

(CRISTIAN PÂRVAN, SECRETAR GENERAL AL ASOCIAŢIEI OAMENILOR DE AFACAREI DIN ROMÂNIA, PREŞEDINTELE PATRONATULUI INVESTITORILOR AUTOHTONI DIN ROMÂNIA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Aţi reuşit să marcaţi 30 de ani de performanţă, de profesionalism în domeniul presei de specialitate. Felicit Ziarul BURSA pentru consecvenţă, demonstrată prin respectul pe care l-aţi manifestat în toţi aceşti ani faţă de cititori. Impunerea unor standarde înalte asumate, chiar şi atunci când tabloidizarea şi can can-ul păreau a fi aducătoare de audienţă, poate vorbi de la sine despre principiile pe care vi le-aţi asumat şi de la care nu aţi abdicat.

Analizele şi predicţiile economice realizate cu acurateţe au impus publicaţia dumneavoastră drept reper şi un punct de plecare în toate analizele pe care le-am făcut în întreaga mea carieră de economist, indiferent unde mi-am desfăşurat activitatea.

La mulţi ani, BURSA!

(ALINA MIHAELA TOMA, PREŞEDINTE - DIRECTOR GENERAL FGCR)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Curajul, dăuirea şi verticalitatea de care aţi dat dovadă în cei 30 de ani v-au plasat ca un reper al mediului de business din România.

Spun curaj pentru că după Revoluţie numai un vizionar ar fi putut miza pe un ziar care să aducă în atenţia publică informaţii economice, în contextul în care antreprenoriatul era o necunoscută,iar economia încerca să-şi urmeze cursul firesc de la etatism la economie concurenţială, de piaţa bazată pe principii clare şi transparente.

Apoi, cu multă dăruire aţi reuşit să ne oferiţi anchete unice, informaţii de natură să satisfacă şi cele mai sofisticate cerinţe, aţi educat societatea îndreptând atenţia către importanţa dezvoltării unei culturi economice generatoare de progres şi aţi dat dovadă de verticalitate, obiectivitate şi veridicitate în furnizarea de informaţii.

Pentru tot ceea ce reprezentaţi în arhitectura jurnalistică de business din România, pentru că ne antrenaţi zilnic intelectual şi pentru că reuşiţi să rămâneţi mereu ancoraţi în realitatea economică, va preţuim, vă urăm realizări multiple şi vă mulţumim că existaţi pentru noi, cei care ne raportăm la viaţa economică prin condeiul vostru.

La Mulţi Ani ZIARUL BURSA!

(CRISTINA CHIRIAC, FONDATORUL ŞI PREŞEDINTELE CONFEDERAŢIEI NAŢIONALE PENTRU ANTREPRENORIAT FEMININ)

___________________________________________

Echipa Citibank România vă felicită pentru cei 30 de ani în care aţi însoţit parcursul României capitaliste, facilitând accesul publicului la evenimentele din piaţa financiară şi din comunitatea de afaceri.

La mulţi ani plini de inspiraţie, energie şi motivaţie de a vă continua misiunea!

(Citibank România)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În numele Grupului CEZ în România transmitem cele mai bune gânduri pentru împlinirea a 30 de ani de succes.

În 30 de ani, aţi respectat datoria de a prezenta partenerilor şi publicului realitatea şi aţi adunat la aceeaşi masă specialiştii din domeniu unde s-au găsit mereu soluţii si răspunsuri. Noi ştim că #energiavinedelaoameni, aşadar, la mulţi ani redacţiei şi tuturor celor care au făcut posibilă această frumoasă aniversare!

(Ondrej Safar, CEO CEZ Romania)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Stimate Domnule Florian Goldstein,

Aş dori să vă prezint dumneavoastră, ca fondator al Ziarului BURSA, precum şi întregii echipe redacţionale sincere felicitări cu ocazia aniversării a 30 de ani de la prima apariţie a acestei publicaţii de prestigiu.

În viaţa companiilor, a instituţiilor, 30 de ani de istorie sunt o dovadă incontestabilă de sustenabilitate şi de calitate.

România şi piaţa de capital românească au nevoie de o astfel de presă independentă, echidistantă, cu un înalt standard de profesionalism.

Felicitări la ceas aniversar şi mulţi ani mai departe, cu aceeaşi rigoare şi pasiune dedicate dezvoltării pieţei de capital.

Cu stimă,

(CONF. UNIV. DR. EC. TUDOR CIUREZU, PREŞEDINTE-DIRECTOR GENERAL SIF OLTENIA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În calitatea mea de Preşedinte al Camerei de Comerţ bilaterale între România şi Regatul Unit - şi ca britanic rezident în Ro­mânia, avocat de afaceri şi director non-executiv al unei societăţi cu acţiuni listate la BVB - sunt conştient de importanţa disponibilităţii informaţiilor autentice despre mediul de afaceri. BURSA reprezintă un element foarte important pentru oamenii de afaceri, nu numai pentru diversitatea şi profunzimea actului jurnalistic, dar în special pentru că a recunoscut ca afacerile româneşti şi piaţa de capital din România are nevoie de investitori din România, dar şi din străinatate. În mod special, pentru străini este foarte important să primească informaţiile necesare în limba engleză, aşa cum face BURSA disponibil in secţia sa specială.

Felicit BURSA pentru cei 30 de ani în domeniul informaţiei corecte a mediului de afaceri şi astept cu plăcere colaborarea între BRCC şi BURSA în viitor.  Evident că trăim în timpuri complexe, iar accesul la informaţie este crucial pentru prosperitatea din lumea de afaceri de care avem atâta nevoie chiar şi în acest timp de pandemie.

Succes şi sănătate!

(NEIL MCGREGOR, PREŞEDINTELE CAMEREI DE COMERŢ BRITANICO-ROMÂNE)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Împlinirea a 30 de ani de apariţie neîntreruptă a ziarului BURSA îmi oferă privilegiul de a-mi exprima preţuirea pentru eforturile pe care le-aţi depus în această perioadă.

Aţi oferit şi oferiţi cititorilor informaţie de calitate, prezentată echilibrat, în editoriale, analize, interviuri şi articole foarte bine documentate şi realizate cu dăruire.

Sunt convins că pe lângă urmărirea atentă şi profesionistă a evoluţiei pieţelor financiare şi a provocărilor care vin dinspre acest domeniu vital, dezvoltarea pe baze solide a economiei româneşti, soluţiile argumentate de ieşire din criză, promovarea domeniilor noastre cheie se vor regăsi, ca şi până acum, printre subiectele abordate cu obiectivitate de echipa Bursa în paginile celui mai influent cotidian financiar al României.

Vă felicit pentru tot ceea ce aţi realizat, vă felicit pentru că în toţi aceşti ani aţi pledat pentru echilibru, corectitudine, coerenţă şi seriozitate şi doresc viaţă lungă ziarului Bursa!

LA MULŢI ANI!

(DR. ING. COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTELE CAMEREI DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Ziarul BURSA este un reper pentru presa românească.

A fost un pionier al jurnalismului economic românesc şi rămâne o sursă esenţială de informare pentru toţi oamenii de afaceri, dar şi pentru cei interesaţi de mersul eco­nomiei noastre.

Vă mulţumesc pentru perseverenţa cu care aţi apărat cauza antreprenorilor români de-a lungul celor 30 de ani de existenţă!

(LIVIU TUDOR, CEO ŞI PREŞEDINTE GENESIS PROPERTY)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Vă doresc încă cel puţin 30 de ani de urmărit şi analizat piaţa de capital cu acelaşi ochi critic!

Şi sper că veţi avea cât mai curând subiecte pozitive din abundenţă, precum promovarea României la categoria pieţelor emergente.

(MARIUS DAN, SENIOR VICE- PRESIDENT, FRANKLIN TEMPLETON INVESTMENTS)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

La mulţi ani Ziarului BURSA pentru cei 30 de ani de exis­tenţă, perseverenţă şi profesionalism.

Noi, Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, suntem cu doar trei ani "mai tineri", astfel că putem recunoaşte eforturile pe care fiecare organizaţie din România le-a depus de-a lungul timpului pentru schimbare, modernizare şi dezvoltare. Suntem convinşi că parteneriatele dintre noi vor continua să aducă valoare adaugată atât cititorilor BURSA, cât şi membrilor din cadrul Consiliului Naţional al IMM-urilor din România.

(FLORIN JIANU, PREŞEDINTE CNIPMMR)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Am plăcuta ocazie ca, la ceas aniversar, să vă adresez acest mesaj. Din postura managerului unei companii listata la bursă, monitorizată şi analizată de presa de specialitate, am remarcat poziţionarea profesionistă şi echilibrată a cotidianului dumneavoastră în arealul mediatic românesc, dovedindu-vă de-a lungul timpului o sursă credibilă şi ge­neratoare de informaţii obiec­tive şi bine documentate.

Urez ziarului BURSA mult succes în anii următori, iar membrilor echipei sincere felicitări si împlinirea tuturor năzuinţelor !

La mulţi ani!

(Sorin Ciutureanu, Director General Oil Terminal Constanţa)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În spaţiul mediatic românesc, BURSA a fost şi este un pilon de nădejde al economiei de piaţă româneşti, însoţind evoluţia acesteia încă din primul an de după Revoluţie. O platformă de informaţie brută, de primă mână, BURSA este şi o tribună de opinii, dar, mai ales, un instrument educativ în formarea profesională şi caracterială a actorilor economiei. Frecvent, mai ales prin vocea lui MAKE, BURSA a fost şi este un adevărat câine de pază al democraţiei, aşa cum îi stă bine unui ziar. Foarte intertesant este că, dincolo de specializarea sa economică, BURSA publică foarte interesante texte de cultură şi artă, de filosofie şi chiar esoterism. Mă mândresc cu discuţiile frecvente pe acest gen de teme cu MAKE şi, în plus, mă declar încântat de textele şi articolele pe care am şansa să le întâlnesc în BURSA. O menţiune specială am de făcut in legatură cu prezenţa mea ca autor în paginile ziarului BURSA: fiind recunoscător pentru găzduirea articolelor mele în ziar (precum şi cu interviurile pe care mi le iau ziarisii BURSA, din când în când), îmi exprim speranţa că s-a înţeles sensul mesajului pe care vreau să îl transmit, respectiv acela de promovare a capitalismului high-road, care nu se întemeiază pe abuzul de putere economică sau politică, ci pe libertate şi raţiune, şi care nu împarte lumea în stăpâni ai pârghiilor de control şi captivi. Urez ziarului BURSA viitor strălucit şi viaţă lungă, iar ziariştilor (care înseamnă, de fapt, ziarul) success şi satisfacţii din muncă de jurnalist dar, mai ales, să nu îşi abandoneze vocaţia.

(Gheorghe Piperea, avocat)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Stimată Redacţie,

Sunt onorat să transmit felicitări primului cotidian cu capital privat din România, precum şi întregii echipe a Ziarului BURSA, cu prilejul aniversării a 30 de ani de continuitate.

Cele trei decenii de existenţă neîntreruptă atestă principii şi standarde înalte asumate şi menţinute, calitatea şi profesionalismul unui cotidian întemeiat în zorii libertăţii presei din România care şi astăzi reprezintă un reper important al pieţei de capital şi o publicaţie influentă în zona economico-financiară. Toate evenimentele majore cărora ediţiile ziarului BURSA le-au fost martore în cei 30 de ani, de la perioada de pionierat ce a succedat căderii regimului comunist, în care mass-media din România s-a eliberat de cenzură, traversând apoi perioade de criză economică mondială sau, mai nou, de criză sanitară, au fost cu siguranţă provocări pe care aţi ştiut să le traversaţi cu intransigenţă şi echidistanţă, rămânând acolo unde v-aţi propus: în top. Felicitări!

Echilibru, integritate, obiectivitate, profesionalism - toate aceste valori au propulsat şi menţinut ziarul BURSA drept un formator de opinie apreciat, una dintre publicaţiile prestigioase din România.

Păstraţi-vă, aşadar, aceeaşi direcţie, aceeaşi determinare, onestitate şi putere de muncă care v-au condus cu succes spre îndeplinirea obiec­tivelor.

La mulţi ani BURSA!

Cu stimă,

(IOAN NANI, DIRECTOR GENERAL ANTIBIOTICE SA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de apariţie neîntreruptă a ziarului BURSA, vă urez, atât în nume personal, în numele conducerii administrative a companiei, cât şi în numele tuturor angajaţilor SNTGN TRANSGAZ SA, să continuaţi cu acelaşi succes şi devotament, să scrieţi istorie în mass-media economică şi să vă bucuraţi de mulţi ani de apariţie editorială continuă.

Rolul şi locul publicaţiei BURSA în piaţa mass-media din România reprezintă deja un reper la care se raportează atât operatori economici, cât şi investitori, analişti şi decidenţi din toate domeniile. Aţi reuşit ca în cele trei decenii de activitate în care realizaţi presă economică de calitate, să reflectaţi cu onestitate, profesionalism şi devotament toate evoluţiile din economie, să stabiliţi standarde înalte de profesionalism, oferind informaţii şi analize de calitate investitorilor, contribuind la dezvoltarea continuă a mediului economic şi investiţional şi a economiei României, în general.

SNTGN TRANSGAZ SA s-a bucurat de o colaborare deosebită cu publicaţia BURSA şi sunt convins că această relaţie va continua să se dezvolte şi în viitor, întrucât atât TRANSGAZ, cât şi ziarul BURSA, reprezintă repere de activitate profesională.

La acest moment aniversar, vă transmit un călduros "La mulţi ani!" şi mult succes în proiectele profesionale viitoare!

Cu deosebită stimă,

(ION STERIAN, DIRECTOR GENERAL SNTGN TRANSGAZ SA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

La 30 ani de existenţă şi activitate în lumea presei româ­neşti, Ziarul BURSA este un reper important al presei economice.Aşa cum societatea românească a parcurs un drum sinuos şi dificil în ultimele trei decenii, şi mass-media, la rândul său, a întâmpinat şi întâmpină multe provocări.

În această lume şi în aceste condiţii, nu sunt multe publicaţiile care au reuşit şi reuşesc să se menţină vii şi proaspete, de încredere şi de referinţă, în percepţia publicului cititor ... iar Ziarul BURSA este o astfel de publicaţie - cu un brand de tradiţie, solid, respectat şi apreciat de cititori şi de parteneri.

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova - care la rândul său, anul acesta, împlineşte 30 de ani de existenţă şi activitate modernă - a considerat întotdeauna şi consideră presa un partener foarte important.

Relaţia cu Ziarul BURSA se derulează de peste 10 ani şi s-a concretizat - pe de o parte, în apariţia de interviuri sau oglindirea acţiunilor şi evenimentelor noastre în paginile publicaţiei, iar pe de altă parte, în participarea firmelor prahovene la conferinţele şi mesele rotunde organizate de Ziarul BURSA, urmare a promovării acestora prin intermediul CCI Prahova.

Revenind la momentul actual, când în faţa crizei Coronavirus, care a schimbat lumea şi a adus în vieţile noastre, ale tuturor, provocări dintre cele mai dificile, se observă, din ce în ce mai mult, că oamenii simt nevoia acută de a se baza pe informaţii corecte şi adevărate. Pentru aceasta, rolul jurnalismului de calitate - făcut cu profesionalism, rigurozitate, obiectivitate si echidistanţă - este unul esenţial în societate, în viaţa publică - economică, politică - în viaţa fiecăruia dintre noi, iar Ziarul BURSA este exponentul unui astfel de jurnalism.

Vă felicit pentru întreaga activitate de până acum, vă doresc mulţi şi prolifici ani de jurnalism de calitate, în continuare, şi am convingerea că relaţia noastră de colaborare va continua pe aceleaşi coordonate ale profesionalismului, încrederii şi respectului reciproc.

La mulţi ani!

(AURELIAN GOGULESCU, PREŞEDINTELE CAMEREI DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE PRAHOVA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Într-o avalanşă de ştiri, Ziarul BURSA a reuşit să aduca Informaţia adevarată în lumină cu opiniile unor lideri şi experţi din domeniul respectiv de activitate. Toate acestea sunt asezonate în cel mai plăcut mod cu evenimente de mare clasă şi ţinută.

Conferinţele la cel mai ridicat nivel profesional completează paleta de comunicare a unui lider de opinie şi informaţie INDEPENT.

Felicitari BURSA!

(OVIDIU DEMETRESCU, PARTENER LONDON BROKERS ŞI OCD CAPITAL&RESOURCE)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Felicitări Ziarului BURSA pentru cei 30 de ani de activitate!

Într-o lume în care totul e nou şi în schimbare aţi reusit să vă adaptaţi şi să vă păstrati poziţia de referinţă în lumea publicaţiilor de afaceri din România.

Pentru mulţi dintre managerii firmelor românesti, dar şi ale investitorilor străini, activitatea voastră a reprezentat un sprijin real în colectarea şi distribuirea informaţiilor utile mediului de afaceri românesc, lânga care aţi fost de la inceputuri.

Vă dorim o viaţă lungă, prezenţă activă şi cuvânt inspirat!

(Adrian Volintiru, director general al SNGN Romgaz)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

30 ani împliniţi pentru un ziar de tradiţie şi de elită - BURSA -, un reper în piaţa media. Cu ocazia acestei aniversări importante, MET România Energy felicită echipa de la BURSA, adevăraţi profesionişti ai presei din România.

Ne leagă o îndelungată şi excelentă colaborare cu cel mai important brand de presă economică.

Publicaţia BURSA a adus, permanent, în atenţia cititorilor cele mai relevante subiecte economice naţionale şi internaţionale, precum şi analize, opinii, editoriale, de maxim interes pentru mediul de afaceri. Apreciem calitatea jurnalismului, iniţiativa, viziunea, dedicarea şi profesionalismul dovedit. Am remarcat, cu satisfacţie, cum, de la un an la altul, aţi ridicat ştacheta la un standard profesional de înalt nivel.

La MET România Energy trebuie să fim tot timpul la curent cu evoluţia mediului economic şi financiar, cu schimbările legislative, cu noutăţile din domeniul energetic, bursier, cu noile intrări pe piaţă etc. În acest context, Ziarul BURSA ne ţine conectaţi la informaţie, fiind esenţial pentru mediul de afaceri din România.

Adresăm sincere felicitări şi LA MULŢI ANI BURSA! Multe reuşite, articole bune, cu jurnalişti grozavi şi cu cititori nenumăraţi!

Cu stimă,

(Petre STROE, CEO MET România Energy )

___________________________________________

Aniversarea celor 30 de ani de la apariţia Ziarului BURSA, publicaţie de referinţă în domeniul economic din România, ne oferă oferă prilejul de a mulţumi cotidianului care a relatat cu obiectivitate şi profesionalism în paginile sale activităţile, planurile de dezvoltare şi realizările Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice - Transelectrica, aflată, de asemenea, în an aniversar şi care sărbatoreşte 20 de ani de la înfiinţare.

Ziarul BURSA este pentru Transelectrica un partener de tradiţie, împreună construind în timp o relaţie bazată pe transparenţă şi respect, pentru a putea contribui la o informare corectă a specialiştilor, acţionarilor, furnizorilor şi consumatorilor.

Ziarul BURSA s-a dovedit a fi cel mai longeviv şi interesant exponent în peisajul mediatic de afaceri, iar în cei 30 de ani de apariţie neîntreruptă a devenit un reper şi s-a impus drept cel mai influent cotidian din domeniul economic.

Fiind aproape în toate etapele de dezvoltare parcurse de Transelectrica în cei 20 de ani de existenţă, Ziarul BURSA a furnizat celor interesaţi informaţii importante despre activitatea companiei în articole şi interviuri relevante.

Felicităm conducerea şi echipa redacţională a cotidianului BURSA şi ne exprimăm admiraţia pentru jurnalismul de înaltă clasă, pentru că ne oferă garanţia promptitudinii şi echidistanţei.

Ne dorim să avem alături multă vreme de acum înainte un partener care să oglindească la fel de echilibrat evoluţia Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice -Transelectrica şi care să reuşeascn sn îşi menţină în continuare activitatea la nivel de excelenţă.

(Conducerea CNTEE Transelectrica SA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Trăim vremuri foarte dificile cauzate de pandemie, care a lovit năpraznic Omenirea.

Cum se va ieşi din această încercare teribilă reprezintă un test formidabil pentru societate în general.

Aici este de menţionat şi impactul schimbărilor de climă, care devine o ameninţare existenţială dacă nu vom reuşi să schimbăm funcţionarea economiilor, să diminuăm emisia de carbon, dacă nu vom modifica stiluri de viaţă extravagante şi agresive faţă de Natură. Există, totodată, urmări ale crizei financiare izbucnite cu mai bine de un deceniu în urmă, rezultat al suprafinancializării, privilegierii speculaţiilor în dauna economiei reale, cu repere etice şi sociale, de echitate şi incluzivitate, ignorate. Sunt şi alte aspecte cenuşii în lumea actuală, în contrast cu ceea ce ar sugera noua tehnologie revoluţionare. În loc să fim mai buni, mergem pe un drum îndoielnic. Trăim şi un asalt al autoritarismului, iliberalismului în lumea contemporană. Am încercat să schiţez un tablou al lumii, aşa cum o văd, cu tendinţe ce vin din istoria recentă şi care nu sunt conjuncturale. Este un context ce trebuie nu numai să ne pună pe gânduri, ci să îngrijoreze în mod profund, să oblige la schimbări de atitudine şi acţiune, mai ales în crenelurile care dau tonul în Europa, peste Ocean, în state cu alonjă în spaţiul global.

Presa, în lumea democratică, este o putere în stat, un câine de pază pentru ca separarea puterilor să funcţioneze în beneficiul cetăţenilor, al societăţii.

În România, ziarul BURSA, este de trei decenii parte din Media care a susţinut transformarea instituţională, economică şi politică a societăţii româneşti, după căderea sistemului totalitar. A găzduit în paginile sale opinii diverse, ale unor voci cu sonoritate în dezbaterea publică internă; a relatat mersul evenimentelor din ţară în relaţie cu desfăşurări externe relevante.

Ziarul BURSA a susţinut dezvoltarea economiei de piaţă, a sistemului financiar, integrarea în UE şi NATO, prin informaţii zilnice, analize, interviuri cu protagonişti ai vieţii economice; a furnizat un serviciu public necesar, aşa cum fac şi alte publicaţii care au înţeles rolul esenţial pe care îl au în evoluţia unei societăţi, în care neghina trebuie separată de "grâu".

Urez redacţiei BURSA, ziarului BURSA, o viaţă cât mai lungă, în slujba adevărului, onestităţii, transparenţei, faptelor bune, a eforturilor care să ne ajute să învingem pandemia şi alte rele din viaţa noastră.

La Mulţi Ani!

(DR. ACAD. DANIEL DĂIANU, PREŞEDINTELE CONSILIULUI FISCAL)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Viaţa economică modernă a unei ţări reprezintă mai mult decât producţie şi schimb. Ea înseamnă şi informaţie, analiză, dezbatere. Fără centre publice de întâlnire şi de formare a opiniilor, ea ar fi una aridă, mecanică, sterilă. Un astfel de creuzet al noutăţilor şi, deopotrivă, al reflecţiilor a fost şi continuă să fie ziarul BURSA. Deopotrivă feed-back şi tribună, prestigioasa şi longeviva publicaţie ne-a fost de-a lungul anilor tuturor prieten şi sfatuitor. Este firesc, deci, să-i urăm la unison navei amiral a publi­cisticii bursiere româneşti: «La mulţi ani şi vânt în pupă!»

Rămânem împreună.

(GABRIEL PURICE, PREŞEDINTE CA BURSA ROMÂNĂ DE MĂRFURI )

(SEPTIMIU STOICA, MEMBRU CA BURSA ROMÂNĂ DE MĂRFURI)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Salutăm cu căldură împlinirea celor 30 de ani de la apariţia neîntreruptă a ziarului BURSA pe piaţa cotidianelor naţionale româneşti.

Profesionişti ai activităţii jurnalistice au mediatizat, de-a lungul timpului, iniţiative de reglementare, norme specifice, tehnologii noi, politici şi strategii ale sectorului energetic, atât în paginile publicaţiei, cât şi în cadrul conferinţelor de spe­cialitate organizate.

Apreciem abordarea corectă prin vorbe şi imagini care au oglindit evoluţia carierelor şi termocentralelor din cadrul Complexului Energetic Oltenia, precum şi faptele şi gândurile minerilor şi ener­geticienilor.

La ceas aniversar, urăm ziarului BURSA viaţă lungă în continuare şi extinderea publicului interesat.

(DANIEL BURLAN, PREŞEDINTE DIRECTORAT COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Felicit ziarul BURSA pentru cei 30 de ani de prezenţă pe scena editorială din România. Felicitări echipei profesioniste care a asigurat şi care asigură în continuare un demers jurnalistic riguros şi de calitate. În postura de cititori, vă urmărim iniţiativele cu interes, în cea de parte­neri, vă respectăm şi vă suntem alături.

La mulţi ani!

(BOGDAN BADEA, PREŞEDINTELE DIRECTORATULUI HIDROELECTRICA)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

La mulţi ani, cotidianul BURSA!

O afacere, inclusiv un proiect media, care se dezvoltă şi rezistă timp de 30 de ani într-o economie a cărei dinamică fluctuează, este o afacere sustenabilă de care piaţa are nevoie.

O publicaţie financiară cum este şi cotidianul BURSA, lansat când România făcea primii paşi spre economia de piaţă, a avut şi încă mai are o misiune plină de provocări: educarea publicului pe lângă informarea lui corectă, obiectivă şi la timp.

Felicităm ziarul BURSA şi echipa editorială pentru aniversarea celor 30 de ani de activitate continuă şi ne bucurăm să vedem că în aceste trei decenii ziarul şi-a construit un public fidel în slujba căruia şi-a pus profesionalismul.

Continuaţi să vă depăşiţi limitele profesionale şi să rămâneţi curioşi, păstraţi-vă obiectivitatea, fiţi oneşti cu cititorii voştri, iar ei vă vor răsplăti în continuare, citindu-vă şi având încredere în expertiza voastră!

(Consiliul Director AAF)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

În cei 30 de ani de activitate, echipa BURSA a adus o contribuţie semnificativă la dezvoltarea mediului de afaceri românesc.

Vă felicit, în numele Grupului Electrica, pentru efortul depus şi rezultatele obţinute până acum în procesul de documentare a provocărilor traversate de companii.

Datorită seriozităţii şi efortului pe care îl depuneţi constant, investitorii au acces la informaţii care influenţează atât evoluţia business-urilor, cât şi a economiei locale.

Vă doresc să abordaţi în continuare noi subiecte privind aportul avut de un număr tot mai mare al companiilor româneşti în dezvoltarea economiei, pentru cât mai mult timp.

La mulţi ani!

(Georgeta Corina Popescu, Director General Electrica SA)

___________________________________________

Felicitări echipei Bursa pentru 30 de ani de ştiri şi subiecte economice, piaţă de capital şi informaţii financiar-bancare reflectate cu promptitudine şi profesionalism.

Apreciem că este o perioadă de formare şi maturizare pentru mulţi jurnalişti care au reuşit - inclusiv în cei 10 ani de activitate ai FRC - să abordeze constant în paginile ziarului, tematica nouă a instrumentelor şi mecanismelor financiare care sunt benefice antreprenorilor români.

Consideră că şi mai mult, de acum înainte, este nevoie de dezbateri şi un dialog mediat jurnalistic cu toţi actorii economici, pentru a permite expunerea soluţiilor posibile la actualele provocări economice, atât la nivel macro, cat şi micro. Plasate în contex national şi european, acestea au nevoie de o reflectare onestă şi profesionistă în media de specialitate, motiv pentru care dorim echipei BURSA mult succes în continuare!

(Directoratul Fondului Român de Contragarantare)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

Îmi face o deosebită plăcere să transmit ziarului BURSA "La Mulţi Ani!"

"BURSA, ziarul oamenilor de afaceri" este încărcat de istorie nu numai financiară, ci chiar economică, şi aş îndrăzni să spun, nu numai a României, ci şi pentru întreaga regiune central şi est europeană care s-a aflat în ultimii 30 de ani pe acest traseu al dezvoltării unei economii de piaţă funcţionale.

Dacă cineva îşi propune să scrie istoria pieţei financiare din România, de la tranzacţiile cu pachete de acţiuni publicate în ziar până la înfiinţarea Bursei de Valori, a Rasdaqului şi apoi la demutualizarea şi fuziunea lor, nu ai altceva de studiat decât colecţia acestui ziar, pentru că acesta a fost un adevărat însoţitor de nădejde pe întreg parcursul dezvoltării pieţei. Nu există o a doua sursă de informaţii cu toată această istorie, care să fie încă în activitate astăzi.

Fiind una dintre cele mai longevive publicaţii, BURSA a surprins în paginile sale, în cei 30 de ani de tradiţie, naşterea şi evoluţia sectorului financiar comercial, de la sectorul bancar la piaţa de capital, de la asigurări la fonduri de inves­tiţii, de la bănci comerciale la brokeri. România a înregistrat progrese uriaşe de la momentul aderării la Uniunea Europeană în anul 2007.

În cei 13 ani parcurşi sub umbrela UE, Produsul Intern Brut nominal a avansat cu 256%, până la aproximativ 221 miliarde euro. În România, PIB/cap de locuitor se ridica la 9.130 euro în 2019.

Dacă am naviga cu o viteză de croazieră care să asigure o finanţare sustenabilă si o convergenţă optimă, România poate migra spre lotul ţărilor UE în care PIB per capita tinde spre 20.000 euro, cum sunt Cehia, Portugalia şi Slovenia. Dar pentru asta trebuie să admitem că România mai are un drum lung de parcurs şi ar trebui să adoptăm o viteză prin care să obţinem un avantaj de convergenţă, adică viteza noastră de parcurs să fie mai mare decât a grupului pe care îl urmărim.

Sistemul bancar din România ar trebui să poată să-şi îndeplinească mandatul implicit pe care îl are şi anume acela de creştere a intermedierii financiare. Mai ales în acestă perioadă, când economia României, ca mai toate economiile la nivel mondial, are nevoie de fluxuri noi de capital pentru a răspunde adecvat provocărilor crizei.

Dezideratul este majorarea gradului de intermediere financiară de la 25% spre nivelul mediu înregistrat în Uniunea Europeană de 83%. La nivel naţional, facem şi noi paşi în dezvoltarea şi consolidarea pieţei noastre cu problemele noastre de dimensiune, de complexitate scăzută, de acces la pieţele de capital internaţionale.

La 30 de ani de când am pornit cu toţii pe acest drum, avem un sistem financiar bancar solid şi stabil care poate reprezenta motorul dezvoltării societăţii româneşti, iar colecţia de titluri BURSA poate fi considerată un documentar al formării acestuia de la faza sa embrionară în anii "90 până la maturitatea de astăzi.

Vă urez să continuaţi să vă ghidaţi după aceleaşi principii de bază pe care le-aţi avut până acum şi să excelaţi menţinându-vă la acelaşi standard de profesionalism, pentru că - nu-i aşa? - în 30 de ani de multe ori însoţitorul devine călăuză.

(SERGIU OPRESCU, PREŞEDINTE CONSILIUL DIRECTOR ASOCIAŢIA ROMÂNĂ A BĂNCILOR)

___________________________________________

Felicitări adresate Ziarului BURSA

30 de ani presă obiectivă, centrată pe subiectele cu adevarat importante înseamna mult! Felicit reprezentantii Ziarului BURSA pentru această realizare, pentru motivaţie şi efortul despus zilnic în a-şi informa corect şi prompt cititorii!

Într-o lume în schimbare, cu o dinamică extraordinară, a fi informat a devenit un avantaj competitiv, un mijloc de a lua decizii privind viaţa socială şi personală.

A fi informat obiectiv şi la timp reprezintă un câştig personal, cu o sferă largă de aplicabilitate.

Trecând zilnic printr-o serie complexă de subiecte de presă, din domenii variate, timp de 30 de ani, ziarul Bursa este, deja, pe piaţa din Româ­nia, un brand.

Felicitări şi mulţumim!

(Cosmin Ghiţă, Director General SN Nuclearelectrica )

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. La multi ani cu prosperitate! La multi ani Bursa și felicitări echipei!

  1. Multe felicitări. La cât mai multe ediții!

  La multi ani si frumosi cu multa sanatate. si reusite!

  Sunteti un punct de reper pe piata de profil, si nu numai! 

  Felicitari Mache si echipei pe care ai creat-o si o conduci! 

  Sa auzim numai de bine!

  Bursa a facut istorie si continua sa faca, cu mai multa energie, acum la maturitate. Multi ani inainte!

  Mai presus de toate Ziarul Bursa este o FEREASTRA UNICA prin care noi cetatenii vedem ce se intampla in curtea autoritatilor, iar autoritatile ( care vor) pot vedea starea de spirit, preocuparile si necazurile noastre.

  ZIARUL BURSA ESTE O NECESITATE PENTRU TOTI ASTAZI IN ROMANIA.

  FELICITARI SI CELE MAI BUNE URARI TUTUROR PROFESIONISTILOR CARE NE DARUIESC ZI DE ZI " ZIARUL BURSA" 

  Mii de multumiri pt efortul depus si la multi ani si multe editii in continuare !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ICT

INFORMATION & COMMUNICATION TECHNOLOGY
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Boromir

Curs valutar BNR

11 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9265
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0491
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4882
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7238
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3472

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro