Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Electrogrup - proiect rezidenţial în valoare de 5,6 milioane de euro

C.B.
Companii #Construcţii /

Electrogrup - proiect rezidenţial în valoare de 5,6 milioane de euro

Electrogrup anunţă demararea lucrărilor pentru faza trei a proiectului rezidenţial CITTA' Residential Park, dezvoltat de Nusco Imobiliara, în valoare de peste 5,6 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup declară: " Experienţa noastră demonstrată în proiectele de construcţii din România şi alte state europene este pusă în valoare de primul proiect din Bucureşti al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafaţă de aproximativ 5.500 de metri pătraţi utili, ce constă intr-o clădire rezidenţiala cu 11 etaje şi două niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidenţiale din regiunea estică a Capitalei."

Potrivit sursei citate, lucrările au pornit în luna ianuarie 2020, iar durata acestora este estimată la un an. . Suprafaţa construită desfăşurată depăşeşte 13.100 de metri pătraţi, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două şi trei camere. Subsolul va fi alocat, integral, locurilor de parcare pentru locatari, boxelor şi adăpostului halei.

Michele Nusco, Preşedinte, Nusco Imobiliara, anunţă: "În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA' Residential Park şi vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei."

Situat în Sectorul 2, cu acces facil din Şoseaua Pantelimon, în apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include şi amenajări exterioare ce vor consta în spaţii verzi şi locuri suplimentare de parcare. Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidential va fi completat cu încă 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS