Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Element Industrial lansează Eli Xpress

M.I.
Companii #Construcţii /

Element Industrial lansează Eli Xpress

Element Industrial anunţă lansarea Eli Xpress, o nouă linie de business care se bazează pe conceptul de depozitare de proximitate, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, clădirile Eli Xpress vor avea suprafeţe între 6.000 - 12.000 mp şi vor fi situate în vecinătatea imediată a marilor oraşe, sau chiar în interiorul lor.

Muler Onofrei, CEO & Co-Founder, Element Industrial, a declarat: "Accelerarea trendului de migrare a unor volume importante din retail în online va conduce la o cerere susţinută de spaţii de depozitare flexibile, în zone ce pot asigura livrarea într-un termen mai scurt".

Sursa citată menţionează că, primul proiect de acest gen este Eli Xpress Constanţa, un parc logistic de 11.000 mp, închiriat către Altex şi Bere Băuturi Constanţa, achiziţionat anul trecut de la distribuitorul de băuturi alcoolice, Bere Băuturi.

"Intenţia Element Industrial este de a construi un portofoliu de astfel de proiecte, prin achiziţia directă a depozitelor, fie prin dezvoltarea unor terenuri care corespund cerinţelor. Totodată, dezvoltatorul continuă investiţiile şi în reţeaua Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50-60.000 mp.", transmite comunicatul.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS