Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3, 18.500 mp, cu un grad de închiriere de 90%

G.U.
Companii #Construcţii / 8 aprilie

Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3, 18.500 mp, cu un grad de închiriere de 90%

Dezvoltatorul Element Industrial anunţă inaugurarea primei faze a proiectului logistic ELI Park 3, în zona Buftea-Chitila, conform unui comunicat de presă.

Noul centru de distribuţie, în suprafaţă de 18.500 mp, este închiriat în proporţie de 90% către chiriaşi din industria e-commerce, producţie şi retail business to business.

"In urmă cu câţiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică. Am dezbătut cum va arăta viitorul - unde şi de ce tip vor fi următoarele nevoi logistice din zona Bucureştiului. Datele ne-au arătat ca potenţialul este legat de Nord-Vest, dar nu oricum: personalizare pe industriile care cresc - de la e-commerce până la retail. Acestea au nevoi extrem de specifice în termeni de spaţii, servicii sau disponibilitate a forţei de muncă. Suntem convinşi că hubul din zona Buftea Chitila reprezintă baza noului pol de pe harta logistică a zonei metropolitane Bucureşti. Mai mult, dinamica sa va creşte exponenţial, odată cu finalizarea A0 - noua centură a Capitalei", explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Pe lângă investiţiile din hub-ul Buftea-Chitilea, Element Industrial este deja unul dintre cei mai dinamici jucători din piaţa de logistică locală: are în desfăşurare mai multe proiecte situate în Bacău, Ploieşti sau Brăila. Planul companiei este de a dezvolta 500.000 mp de spatii logistice până la finele lui 2026. Mai mult, toate proiectele sub marca "ELI Parks" respectă standardele internaţionale de clasă A, utilizând concepte şi tehnologii moderne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro