Elis Pavaje - lider de piaţă în domeniul prefabricatelor din beton

S.B.
Companii #Construcţii / 12 iunie

Elis Pavaje - lider de piaţă în domeniul prefabricatelor din beton

Conform rezultatelor studiului sectorial realizat de Neomar Consulting pe piaţa prefabricatelor din beton, Elis Pavaje rămâne lider, cu 26.3% cotă de piaţă.

Elis Pavaje a dominat piaţa şi în 2023, pe toate segmentele prefabricatelor de beton de mici dimensiuni, fie că este vorba de pavele şi dale, de borduri, produse din beton pentru grădină sau de rigole. Piaţa românească de profil este foarte competitivă, cu peste 30 de companii oferind o gamă bogată de produse prefabricate din beton.

Rezultatele companiei Elis Pavaje sunt confirmate de studiul sectorial pentru 2023 realizat de Neomar Consulting, societate specializată în studii şi analize în domeniul materialelor de construcţii. Studiul plasează Elis Pavaje ca lider al pieţei de prefabricate din beton de mici dimensiuni, estimată pentru anul trecut la 202,3 milioane de euro.

Elis Pavaje deţine 26,3%, din piaţa românească de pavele, dale, borduri, rigole şi bolţari de beton, cu o uşoară creştere faţă de anul anterior.

"Suntem încântaţi să observăm că munca noastră susţinută se reflectă în menţinerea sau chiar uşoara creştere a cotei de piaţă a companiei Elis Pavaje. Aceasta este o dovadă clară că strategia noastră pentru industria de profil şi economia actuală este eficientă şi că echipa noastră este formată din profesionişti dedicaţi. Continuăm să căutăm noi modalităţi de dezvoltare şi prin calitatea produselor şi a serviciilor să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri. Din poziţia noastră de lideri pe piaţa pavajelor, dalelor şi prefabricatelor din beton din România dorim să sprijinim partenerii şi clienţii, prin consultanţa pe care le-o oferim sau prin produsele noi introduse, an de an, în completarea portofoliului ", a declarat dl. Emil Goţa, Directorul General al Elis Pavaje.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb